Annonce
Snekkersten

Fodbold: Snekkersten tilbyder gratis træning hele sommeren

I sidste weekend var der miniskole hos Snekkersten Idrætsforening, der tilbyder gratis fodboldtræning hele sommeren.
Snekkersten IF har en del ubetalte kontingenter lige nu, men regner på lang sigt ikke med, at coronakrisen vil koste medlemmer. I sommerferien vil klubben stille fodboldsulten med en række gratis træningssamlinger.
Annonce

SNEKKERSTEN:  - Vi har ikke haft så mange muligheder for at træne inden sommerferien, fortæller Michael Møllgaard Nielsen, der er formand for Snekkersten Idrætsforening. Nu vil han og klubben gerne stille den fodboldsult, som mange har.

Derfor har klubben lidt usædvanligt valgt at tilbyde gratis træning i hele sommerferien. Tilbud gælder såvel ungdomsspillere, som mænd og kvinder, ældre og Special Olympics-spillere.

Initiativet handler naturligvis om at fastholde den lokale kontakt til klubben i en tid, hvor der netop ikke har været så meget tid til at spille fodbold sammen.


Det er både den fysiske træning, men også samværet og den 3. halvleg, der trækker.

Michael Møllgaard Nielsen, formand for Snekkersten Idrætsforening


Michael Møllgaard Nielsen er dog ikke bange for, at coronakrisen vil skade Snekkersten IF, i hvert fald ikke på lang sigt. Med godt 800 medlemmer er klubben blandt de 25 største på Sjælland.

- Lige nu har vi en del indbetalinger, der hænger. Det kan være, at man er usikker på, om man kan eller vil spille fodbold, eller måske fordi man har mistet sit arbejde, eller andet, det ved vi ikke. Men på den lange bane er vi inde i en robust udvikling, mener Michael Møllgaard Nielsen.

Han argumenterer med at coronakrisen har gjort to ting klart:

- Hvor meget spillerne har savnet fodbolden, og hvor vigtigt fællesskabet er. Det er både den fysiske træning, men også samværet og den 3. halvleg, der trækker, siger han.

Det er også på den baggrund, at klubben vil give sine medlemmer og alle andre en mulighed for at få stillet fodboldsulten i løbet af sommeren, hvor flere end normalt formentlig vil opholde sig hjemme i stedet for at rejse ud.

Allerede i sidste weekend skød Snekkersten Idrætsforening aktiviteterne i gang med en miniskole med deltagelse af 25 børn i alderen 5 til 8 år. I denne uge er der så fodboldskole, der afholdes i samarbejde med DGI.

Sommerens aktiviteter

Frem til og med uge 32 er der der gratis fodboldtræning ved Snekkersten Idrætscenter.

Hver tirsdag kl. 17.00 og fredag kl. 16.00 er der fodbold for sjov.

Hver tirsdag, kl. 20.00 er der motionsfodbold for herrer.

hver fredag, kl. 9.30 er træning for Herre 60+.

hver tirsdag, kl. 19.00 er der fodbold fitness for kvinder.

Hver mandag kl. 13.30 er der Gå Fodbold for Herre +60.

Hver onsdag klokken 16.30 er der træning for Special Olympics-spillere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Klumme: De forbandede gule

Coronavirus

Ny aftale om genåbningen på plads: Forsamlingsforbud opretholdes og baråbningstider udvides

Annonce