Annonce
Helsingør

Folkeskole lukker ned efter at en lærer og flere elever er blevet smittet med corona

Skolen ved Rønnebær Allé er lukket på grund af coronasmittede elever og en lærer. Foto: Torben Sørensen
Folkeskole lukker ned efter at en lærer og flere elever er blevet smittet med corona
Annonce

HELSINGØR: Skolen på Rønnebær Allé i Helsingør er lukket. Det står ved magt resten af denne uge og næste uge med. Årsagen er, at en lærer og flere elever er blevet smittet med coronavirus på skolen. Tirsdag var 14 personer på skolen smittet med corona.

Kommunaldirektør Stine Johansen skriver i en orientering til byrådet, at en lærer blev testet positiv og tre klasser i lørdags og at to medarbejdere og en leder blev hjemsendt.

Tirsdag blev yderligere ni elever i den ene hjemsendte klasse på 9. klassetrin testet positiv. Derudover er yderligere en elev testet positiv i en hjemsendt 7.klasse, så der nu er to elever i den samme 7. klasse, der er testet positiv.

Da endnu en elev på 9. klassetrin er testet positiv fra en klasse, der ikke er hjemsendt, valgte skolen i tirsdag at hjemsende alle elever og medarbejderne i resten af denne uge og hele næste uge for at bryde smittekæderne.

Annonce

Andre institutioner også ramt

Eleverne vil blive fjernundervist.

Det er ikke kun skolen ved Rønnebær Allé, der slås med coronasmittede. Ifølge kommunaldirektøren er smitten også trængt ind i Skolen ved Gurrevej, som dog ikke er lukket. Men en elev på 5. klassetrin er testet positiv og en klasse og to medarbejdere er hjemsendt.

Børnehuset Troldehøj på H. P. Christensens Vej er også ramt, men heller ikke lukket. Lørdag blev 29 børn og 6 medarbejdere sendt hjem til test. Tirsdag stod det klart, at lederen af Troldehøj er testet positiv. Der er ikke hjemsendt flere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Snekkersten

Blev anholdt i Snekkersten: Dommer varetægtsfængsler drabsmistænkt med tilknytning til bandemiljøet

Debat

Klumme: Findes der ghettoer i Danmark?

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Debat

Debat: Refleksion over Strandgade

Annonce