Annonce
Helsingør

Forsyning Helsingør: Nyt site skal hjælpe nybyggere

Der er mange ting at holde styr på for nybyggere. Foto: Morten Pape
Forsyning Helsingør har lanceret en hjemmeside, der skal hjælpe boligbyggere med at få et overblik over regler og krav.
Annonce

HELSINGØR: Der er mange ting at holde styr på for borgere, der vil i gang med at bygge nyt hus i kommunen.

Derfor har Forsyning Helsingør lanceret en hjemmeside med brugbare informationer - for eksempel om, hvordan man får tilsluttet el, vand, varme og spildevand.

- Med den nye hjemmeside giver vi kommunens nybyggere et bedre overblik over regler og krav. Samtidig hjælper vi borgerne hurtigere gennem byggeprocessen ved at samle alle indgange til informationer om tilslutning til de forskellige forsyningsarter på én og samme side. På den måde bliver det mere simpelt og overskueligt at sætte sig ind i, siger Thomas Hag, der er kommunikations- og presseansvarlig i Forsyning Helsingør.


Med den nye hjemmeside giver vi kommunens nybyggere et bedre overblik over regler og krav

Thomas Hag, Forsyning Helsingør


Annonce

'En stor mundfuld'

Det kan være en stor mundfuld at bygge nyt helt fra grunden, og der er mange forhold, retningslinjer og mulige løsninger, man skal sætte sig ind i, forklarer han:

- F.eks. kan der være forskellige regler for kloakering afhængig af, om der skal bygges på en grund, der ikke tidligere har haft bebyggelse – eller om der blot er tale om en tilbygning på en grund, hvor der allerede er et hus, siger Thomas Hag og tilføjer:

- Og inden arkitekttegningerne er helt færdige er det også en god idé at gøre plads i indkørsel eller have til de nye affaldsbeholdere, alle husstande skal have inden udgangen af 2021, så det bliver lettere at sortere husholdningsaffaldet.

Du kan finde informationer på hjemmesiden https://www.fh.dk/bygnyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

En offentlig nedsmeltning

Annonce