Annonce
Helsingør

Fredag blev sidste dag for Fætter BR i Helsingør

Det lignede en almindelig åbningsdag, men fredag var sidste dag for Fætter BR i Helsingør Bycenter. (Foto: Lars Johannessen)

Legetøjskæden Top-Toy er gået konkurs. Det betyder, at de fleste Fætter BR-butikker havde sidste åbningsdag fredag. Det gælder også i Helsingør.

Annonce

Helsingør: - Vi ved ingenting, sagde den flinke unge ekspedient, og det var også det svar hun gav på spørgsmålet om Fætter BR i Helsingør også er åben lørdag.

Det var bestemt ikke let at være ansat i BR eller Toys'r'us fredag eftermidag, da det blev kendt, at moderselskabet, der ejer de to kæder, er gået konkurs. Det er et svigtende legetøjssalg i julen, der betyder, at Top-Toy er gået fra at være en virksomhed under rekonstruktion til at være gået konkurs.

Det er 226 Fætter BR-butikker og 72 Toys'r'us varehuse, der nu lukker. I alt blev flere end 3000 medarbejdere sagt op fredag.

Blandt dem var også de ansatte hos Fætter BR i Helsingør Bycenter. De har nok fået besked nu, for svaret er desværre, at forretningen ikke fortsætter.

En lille gruppe Fætter BR-butikker vil holde åbent frem til nytår, så man stadig kan nå at bytte varer.

Forretningen i Helsingør er ikke blandt dem. Fætter BR-kunder i Helsingør og omegn skal i stedet tage til Frederiksberg Centret eller Rødovre, hvis man skal bytte noget. Man skal dog skynde sig. Den 31. december er det endegyldigt slut.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: DBU udviser ikke loyalitet

Coronavirus

Live:  Første plejehjemsbeboere får andet skud coronavaccine søndag

Helsingør

De frivillige er uundværlige

Annonce