Annonce
Helsingør

Genbrugsplads ophæver maks-antal: "På vej mod normaltilstande"

Fra mandag den 8. juni ophæver Forsyning Helsingør adgangsbegrænsningerne på Skibstrup Genbrugsplads.

Fra mandag den 8. juni ophæver Forsyning Helsingør adgangsbegrænsningerne på Skibstrup Genbrugsplads.

Annonce

Skibstrup: I takt med at genåbningen af Danmark udvides og forsamlingsforbuddet hæves til 30-50 personer, har Forsyning Helsingør besluttet at ophæve adgangsbegrænsningerne på genbrugspladsen ved Skibstrup – gældende fra mandag den 8. juni.

Siden slutningen af marts har adgangen til genbrugspladsen ellers været reguleret til maksimalt 15 biler ad gangen på grund af smitterisikoen.

Samtidig afsluttes den trafikregulerende omkørsel gennem Skibstrup By.

Endvidere er det besluttet igen at normalisere åbningstiden, så den såkaldte 'håndværkertime' fra kl. 7.00 – 8.00 ophører. Den ekstra åbningstid blev indført som en særlig service for erhvervsdrivende i kommunen, men afvikles som led i normaliseringen.

- Nu er vi på vej mod normaltilstande på genbrugspladsen. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke kunderne for at have udvist stor tålmodighed og hensyn i tiden med adgangsbegrænsninger. Jeg vil også sende en venlig tanke til vores medarbejdere på pladsen, som har udvist stor fleksibilitet og guidet kunderne med behørig afstand, udtaler bestyrelsesformand Jens Bertram i en pressemeddelelse.

Annonce

Plads til de erhvervsdrivende

- Endelig vil jeg sige til vores erhvervsdrivende, at vi forventer, der er plads til alle på pladsen samtidig i den normale åbningstid. Og er traileren eller kassevognen fyldt op med affald efter en veloverstået arbejdsdag, så har vi altså stadig sent åbent til klokken 18.00 hver dag – blandt andet af hensyn til netop det lokale erhvervsliv, tilføjer Jens Bertram.

Forsyning Helsingør vil stadig holde godt øje med antallet af besøgende på genbrugspladsen – og vurderes det, at de besøgende ikke udviser det nødvendige hensyn og afstand til hinanden, kan adgangsbegrænsning blive genindført med det samme og i situationen ud fra en konkret vurdering foretaget af personalet.

Åbningstiden på genbrugspladsen er fra 8. juni normaliseret således, at pladsen er åben fra klokken 8.00 – 18.00 på alle dage – inklusiv weekender og helligdage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Helsingør

Miss Coffee er kommet på hjul

Annonce