Annonce
Helsingør

Glade spisesteder: - Vi slipper for lugtgener

- Jeg er utrolig glad for, at det virker at give sin mening til kende, siger Tina Jørgensen, der ejer Borgerkroen. Foto: Lars Johannessen
I de oprindelige forslag var der affaldsøer i tæt afstand til fortovsservering på Axeltorv og Strandgade, men efter indsigelser er disse placeringer fejet af bordet.
Annonce

HELSINGØR: - Der er slet ingen tvivl om, at det ville være rigtig uheldigt for min udendørsservering, hvis der lå en affaldsø lige foran os.

Sådan lyder det fra Tina Jørgensen, der ejer Borgerkroen i Strandgade. I de oprindelig forslag fra Forsyning Helsingør og kommunen var der en placering ved Strandgade/Toldkammeret, men den er blevet droppet efter indsigelser fra restauranter og detailhandel.


Vi slipper for lugtgener, som ikke havde været særlig rart på en varm sommerdag

Tina Jørgensen, ejer af Borgerkroen


Og det er en rigtig god nyhed, siger Tina Jørgensen:

- Jeg er utrolig glad for, at det virker at give sin mening til kende. Vi slipper for lugtgener, som ikke havde været særlig rart på en varm sommerdag. Det giver meget bedre mening at placere affaldsøerne i nogle afsides kroge af bykernen, siger hun.

Annonce

Undgår udsigt til affaldsø

Et andet spisested, der også jubler over at undgå nedgravede affaldscontainere tæt ved cafébordene, er pizzariaet Martinellis, der ligger på Axeltorv.

- Jeg er meget glad for, at kommunen har lyttet til alle forretningerne og borgerne på pladsen. Der er mere fornuft i at bruge Kvicklys parkeringsplads, hvor der er god plads, siger indehaver Antonio Martinelli. Foto: Lars Lindevall

Her var der oprindeligt også placeret en affaldsø i det sydvestlige hjørne af pladsen - lige foran pizzariaet, som har udeservering.

Men flere klagede over placeringen, og den er også fejet af bordet nu.

- Jeg er meget glad for, at kommunen har lyttet til alle forretningerne og borgerne på pladsen. Der er mere fornuft i at bruge Kvicklys parkeringsplads, hvor der er god plads, siger indehaver Antonio Martinelli.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce