Annonce
Helsingør

God nyhed: Her genåbner Arnold Busck

Foto: Lars Johannesen
Annonce

Helsingør og Espergærde er blandt de i alt 15 byer, hvor den kendte boghandel genåbner.

Begge de nu lukkede Arnold Busck-boghandlerbutikker i Helsingør og Espergærde genåbner.

Det er Bog og Idé-kæden og JP/Politikens Forlag, der i en pressemeddelelse oplyser, at de har overtaget i alt 15 af de gamle Arnold Busck-butikker.

I slutningen af april kom det frem, at Arnold Busck måtte indgive en konkursbegæring og lukke sine 29 butikker i hele landet.

I mellemtiden har man besluttet at genåbne den kendte Arnold Busck på Købmagergade i København.

Nu er der så en række byer i hele landet, der kan glæde sig over, at Bog og Idé genåbner i alt 15 af de populære boghandler.

- Vi er simpelt hen så glade for, at Arnold Busck genåbner boghandlen i vores center. Det er nærmest en festdag her i dag, efter vi har fået den besked, siger Ulla Louring-Andersen, centerchef i Espergærdecentret.

I Helsingør ligger boghandlen på Stengade.

Mediet Mediawatch.dk skriver, at Arnold Busck-kæden indtil for nylig var en af de største boghandlere i Danmark.

- Kæden var familieejet, og senest var det fjerde generation i form af Helle Busck Fensvig, som stod i spidsen for kæden. I regnskabsåret 2018/19, der sluttede med april sidste år, havde Arnold Busck-kæden et underskud på 14,3 millioner kroner. Det trak markant på pengekassen, der ved udgangen af april sidste år blot indeholdt 1,1 million kroner i likvide midler. Samtidig blev gælden øget med små 20 millioner kroner til 62,9 millioner kroner, fortæller Mediawatch.dk

I følgende byer genåbner Arnold Busck-butikkerne med de nye ejere:

Ballerup, Birkerød, Espergærde, Haderslev, Helsinge, Helsingør, Hjørring, København, Købmagergade (JP/Politikens Forlag), Lyngby, Randers, Roskilde, Sønderborg, Valby, Aalborg, Bispensgade og Aalborg Storcenter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Sport

Bagom Bolden: Formentlig ikke set bedre

Annonce