Annonce
Helsingør

Golf på højeste plan i Helsingør Golf Club

HEA-spiller August Svejstrup Guldberg fra Helsingør Golf Club var en af deltagerne i turneringen. Her ses han sammen med Lars F. Svejstrup, formand for Helsingør Golf Club. Foto: Lars Johannessen fotolars@hdnet.dk

Landets bedste U22-golfspillere deltog i turnering ved golfklubbens baner på Gl. Hellebækvej.

Annonce

Helsingør: Den danske golf-elite for U22-spillere har de seneste dage været samlet i Helsingør Golf Club, hvor de deltager i ranglisteturneringen Kronborg Masters 2019. Foruden U22 dame- og herrerækken er der også spillere fra U14 drengerækken.

Allerede på første dagen onsdag blev der vist golf af højeste klasse, oplyser Helsingør Golf Club.

Efter de første to runder i U22-rækken var det Anders Emil Ejlersen fra Silkeborg der i 3 under par tog førertrøjen på. Lige efter i 2 under par befandt sig Helsingør Golf Clubs Mathias Hasenschwandtner. U22 pigerækken blev anført af Helsingør Golf Clubs Kajsa Landström i 2 over par.

Finalerunden blev afviklet torsdag, hvor førerholdene startede på første hul klokken 9.50.

Annonce

Lokale spillere er med

Begge rækker i turneringen består af en hel del landsholdsspillere, men også en række spillere fra Helsingør Kommunes Talent og Elite udviklingsprogram HEA. Mads Hasenschwandtner og August Svejstrup Guldberg fra Helsingør Golf Club, er begge golfspillere fra HEA, og ses i øjeblikket som klubbens kommende profiler.

Begge er to ud af en samlet gruppe på 11 spillere, der har valgt at tage del af HEA- programmet, som er tilrettelagt, så de har mulighed for at udvikle deres talent samtidig med skolegangen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Annonce