Annonce
Nordsjælland

Gratis middagskoncerter i Sthens Kirke

Julie MeeRa Albertsen.
Annonce

Fra mandag den 13. juli til fredag den 17. juli - alle dage kl. 12.00 er der middagskoncerter i Sthens Kirke på Egevænget 2 i Helsingør.  Der er gratis adgang til alle koncerter.

Mandag den 13. juli spiller kirkens faste organist Oddmund Opsjön værker af J.S. Bach, Ch. V. Alkan og L. Vierne.

Tirsdag den 14. juli kan man høre Daniel Bruun spille værker af L. Vierne og J.S. Bach. Daniel Bruun er organist i Helleruplund Kirke Med flere anmelderroste cd'er har han markeret sig internationalt og har givet koncerter over hele Europa samt i Colombia. Hans har særligt fokus på musikken fra det 19. og 20. århundrede.

Onsdag den 15. synger den lokale sopran Julie MeeRa Albertsen med Morten Poulsen ved klaveret sange af G. Fauré, Carl Nielsen og Morten Poulsen

.Julie MeeRa Albertsen tog sin bachelorgrad fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2009 hvor hun studerede hos Lars Thodberg Bertelsen. Hun har gennemført kandidatstudier på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvor hun har studeret hos Hanna Hjort.

Morten Poulsen er organist i i Vestervang Kirke, men også komponist og ved koncerten vil man få høre nogle af hans sange. Han er aktiv i byens musikliv, både som gymnasielærer og korleder. Han modtog Helsingør Kommunes Kulturpris 2013.

Torsdag den 16. juli optræder Duo Dolce bestående af Katrine Corfix og Lene Beaver på fløjte. De spiller værker af af G.Ph. Telemann, P. Hindemith & F. Kuhlau. de to musikere er begge  uddannet på Det Kgl. danske Musikkonservatorium og har mange års erfaring som fløjtenister. Repertoiret spænder vidt fra klassisk til lettere underholdning.

Fredag den 17. juli spiller pianisten Ida Andersson værker af Liszt, Ginastera og Sibelius på Sthens Kirkes flygel.  Ida Andersson har etableret sig som en efterspurgt solist og kammermusiker med koncerter rundt om i Norden, Tyskland, Østrig, Italien, England og Kina. Ida er født på de svensk-finske Ålandsøerne og er uddannet ved Det Kgl. Danske Musik-konservatorium og Musikhochschule Lübeck. Hendes lydhøre musikalitet og kreative koncertprogrammer har gjort hende til en vellidt musiker i musikforeninger og koncertkirker. Hun har vundet pris i internationale kammermusikkonkurrencer og modtaget udmærkelser og legater fra Statens Kunstfond og Augustinusfonden

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce