Annonce
Helsingør

Gratis middagskoncerter i Sthens Kirke

Julie MeeRa Albertsen.
Annonce

Fra mandag den 13. juli til fredag den 17. juli - alle dage kl. 12.00 er der middagskoncerter i Sthens Kirke på Egevænget 2 i Helsingør.  Der er gratis adgang til alle koncerter.

Mandag den 13. juli spiller kirkens faste organist Oddmund Opsjön værker af J.S. Bach, Ch. V. Alkan og L. Vierne. Tirsdag den 14. juli kan man høre Daniel Bruun spille værker af L. Vierne og J.S. Bach. Onsdag den 15. synger den lokale sopran Julie MeeRa Albertsen med Morten Poulsen ved klaveret sange af G. Fauré, Carl Nielsen og Morten Poulsen

Morten Poulsen er organist i i Vestervang Kirke, men også komponist og ved koncerten vil man få høre nogle af hans sange. Han er aktiv i byens musikliv, både som gymnasielærer og korleder. Han modtog Helsingør Kommunes Kulturpris 2013.

Torsdag den 16. juli optræder Duo Dolce bestående af Katrine Corfix og Lene Beaver på fløjte. De spiller værker af af G.Ph. Telemann, P. Hindemith & F. Kuhlau.

Fredag den 17. juli spiller pianisten Ida Andersson værker af Liszt, Ginastera og Sibelius på Sthens Kirkes flygel.  Ida Andersson har etableret sig som en efterspurgt solist og kammermusiker med koncerter rundt om i Norden, Tyskland, Østrig, Italien, England og Kina.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Klumme: Idræt med komplikationer

Coronavirus

Live:  Falck lukker sine lyntestcentre fra februar

Helsingør

Udvalgsformand frygter at flere vil blive ensomme: - Corona er noget møg på så mange måder

Annonce