Annonce
Helsingør

Gruppe havde to knivstikssager forrige nat: I aftes lavede de ballade igen

Arkivfoto: Eskil Lyngsøe
Den gruppe af mænd, som ad to omgange var involveret i knivstikkerier natten til lørdag, skabte igen utryghed lørdag aften.

Helsingør: Det var åbenbart ikke nok med to tilfælde af knivstikkerier samme nat for en gruppe mænd fra Helsingør-området.

Efter at en person fra gruppen natten til lørdag blev stukket med en kniv i armen, nåede forbi skadestuen og derefter blev stukket i panden, skabte gruppen igen uro i byen lørdag aften.

Kort før klokken 21 fik Nordsjællands Politi en anmeldelse om, at en gruppe mennesker opførte sig utryghedsskabende på Nordvej, og da politiet nåede frem, viste det sig altså at være den efterhånden velkendte gruppe mænd.

- Da vi kommer derned, er der flere, der forsøger at stikke af. Nogen lykkes også med det, men vi kunne se, at det var den samme persongruppe, siger vagtchef Flemming Hansen.

Annonce

Stadig tavshed

Politiet valgte efterfølgende at frihedsberøve hele flokken.

- Vi gør det for at undgå, at der skal ske en masse ballade. Så de har været inde at sidde allesammen, og så bliver de stille og roligt løsladt en for en i løbet af natten, siger Flemming Hansen.

I alt 10 mand blev tilbageholdt af politiet. Efter den første episode natten til lørdag ville ingen af dem fortælle, hvad postyret drejede sig om, og det samme var tilfælde denne gang.

- Der er ikke nogen af dem, der vil snakke med os. Så vi ved stadig ikke meget. Men vi fik forhindret en masse ballade, og vi arbejder selvfølgelig stadig på sagen, siger vagtchefen.

Nordsjællands Politi oplyste i forbindelse med knivstikkerierne, at det ikke tyder på, at episoderne er banderelaterede.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce