Annonce
Helsingør

Håndsprit til de langfingrede

Stensikker sikring mod de langfingrede. Foto: Lars Johannessen.
Annonce

HELSINGØR: Det var med en vis bekymring, de ansatte i Helsingør Vinhandel i Bramstræde konstaterede, at flasker med håndsprit blev flået ned af hylderne af langfingrede på hospitalerne, da coronaen gjorde sit indtog i Danmark.

Men ingen skal stikke af med Vinhandelens håndsprit. Eller andre af forretningens flasker med høj alkoholprocent for den sags skyld.

Der kan sikkert godt fiskes en flaske Stroh-rom frem fra hylderne med en spritprocent på 80, men det bør ikke få håndspritten til at blegne; den hører formentlig stadig til blandt de stærkeste former for spiritus, der findes i forretningen. Det kan dog ikke anbefales at indtage den, uanset hvad man end måtte finde på at blande den op med, advarer spiritussælgerne.

For alle tilfældes skyld er forretningens håndsprit nu lænket til en velvoksen brosten, som eventuelle svage sjæle må tage med i købet, hvis de skulle formaste sig til at stjæle spritbeholderen. Den kreative sikring morer Carlo Lissebeck, som er tidligere indehaver af forretningen.

Endnu har ingen forsøgt sig med et tyveri af håndspritten. oplyser butikkens personale. Måske netop derfor.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Snekkersten

Blev anholdt i Snekkersten: Dommer varetægtsfængsler drabsmistænkt med tilknytning til bandemiljøet

Debat

Klumme: Findes der ghettoer i Danmark?

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Debat

Debat: Refleksion over Strandgade

Annonce