Annonce
Helsingør

Hærværket mod Café Kagefryd: Så langt er politiet nået

Mange borgere deltog i et fakkeloptog til fordel for Café Kagefryds ejer efter hærværket. Foto: Lars Johannessen

HELSINGØR: Nordsjællands Politi har nu afhørt den hundelufter, som mødte en formodet gerningsmand på det tidspunkt, da denne begik hærværk mod Café Kagefryd på Stengade i midten af februar.

Det skete efter at Helsingør Dagblad havde fundet frem til manden, der var ude for at lufte sin hund den pågældende aften. Efter omtalen blev hundelufteren afhørt og som han selv sagde til avisen, så mente han at kunne udpege manden, hvis han så ham igen.

Men Nordsjællands Politi oplyser desuden, at offentliggørelsen af fotos af den mistænkte i slutningen af februar  har ført til flere andre henvendelser fra vidner, der mente at kunne bringe nyt til sagen.

Annonce

Fastelavn

Efterforskerne vil dog ikke oplyse, om disse henvendelser og afhøringen af hundelufteren har ført til anholdelse af hærværksmanden, men Helsingør Dagblad følger opklaringsarbejdet.

Lørdag aften den 13. februar blev butikken udsat for groft hærværk. Gerningsmanden ødelagde Kagefryds facade ved at male kors og skrive ”krigssvin” med rød maling.

Det var anden gang indenfor kort tid, at Jette Stub har været udsat for hærværk på Kagefryd. Også lige før jul blev butikken overmalet, og hun mistænker, at det er de samme, der står bag. Malingen ligner nemlig den samme og smædeordene, der blev brugt, går igen.

Da den 81-årige hundelufter spurgte den formodede hærværksmand, hvorfor han malede på caféens vinduer svarede han, at det måtte man godt, når det var fastelavn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Klumme: Hvad har vi lært af corona?

Annonce