Annonce
Helsingør

Hellebæk-instruktør bliver landsdækkende

Helle Gro Barlebo går online med sin undervisning.
Terapeut Helle Gro Barlebo fra Hellebæk underviser og træner normalt klienter fra sin klinik i Hellebæk, men fra oktober er der mulighed for, at hun bliver landskendt, når hun skal online-undervise UlykkesPatientForeningens mange medlemmer rundt om i landet i ”bevægelse og mobilitet”.
Annonce

Flere end 100.000 danskere har alvorlige følger efter en ulykke - og de fleste af dem har brug for træning og motion - også selv om Covid-19 har begrænset mulighederne for at træne sammen. Derfor tilbyder Helle Gro Barlebo nu online-undervisning til alle.

- Det er nyt for mig og også spændende, at skulle til at undervise mennesker online, som jeg ikke kender på forhånd. Af hensyn til corona-smitten rykker vi undervisningen over på de digitale platforme, og deltagerne kan komme fra hele landet, siger Helle Gro Barlebo om det nye forløb.

Undervisningen bliver tilrettelagt, så deltagerne kan se underviseren, og underviseren kan se deltagerne. Fordelen er, at underviseren kan hjælpe deltagerne, hvis der er spørgsmål til øvelserne undervejs.Det er nyt for mig og også spændende, at skulle til at undervise mennesker online, som jeg ikke kender på forhånd.

Helle Gro Barlebo


- Udover at deltagerne forhåbentligt får noget ud af den fysiske del af træningen, så håber jeg også, at de vil have glæde af, at undervisningen giver plads til noget socialt – en form for fællesskab, som netop ikke findes, hvis man træner alene derhjemme, fortæller Helle Gro og fortsætter:

- Undervisningen er tilrettelagt ud fra mottoet: At bevæge sig skal være sjovt, give glæde og højne energiniveauet og det skal medvirke til at øge kendskabet til kroppen og sindet, for det giver ro at kende sin krop og sit sind. Undervisningen afsluttes med en afspænding eller savasana, som det kaldes inden for yogaen, fordi ikke-bevægelse også giver indsigt i krop og sind.

Normalt tilbyder foreningen træning i motionscentre o.l., men i disse corona-tider har foreningen valgt at gøre undervisningen digital i stedet. Træningen er relevant for alle, uanset baggrund, det vil sige, at alle er velkomne til at træne med, man skal bare huske at melde sig ind.

Man kan læs mere om Helle Gro Barlebo og de mange andre muligheder for træning på foreningens hjemmeside: www.ulykkespatient.dk/traening

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Klumme: Er Gud fra Færøerne?

Annonce