Annonce
Sport

Helsingør Håndbold ansætter ny cheftræner

Benjamin Kjær er nu træner for herrerne i Helsingør Håndbold. Privatfoto

Benjamin Kjær bliver ny cheftræner for Helsingør Håndbolds bedste herrer. Klubben går nu videre med protest over tvangsnedrykning til Kvalifikationsrækken.

Annonce

Håndbold: Herrerne hos Helsingør Håndbold har fået ny cheftræner. Klubben har ansat 45-årige Benjamin Kjær fra den kommende sæson, hvor HH's bedste herrer spiller i Kvalifikationsrækken - medmindre tvangsnedrykningen fra 3. division bliver omstødt. Den mulighed vil helsingoranerne jagte, efter det tirsdag stod klart, at DHF's nedrykning af blandt andre Nordsjælland Håndbold blev annulleret af Håndboldens Appelinstans.

- Vi har hentet Benjamin, fordi han har en stærk faglighed på håndbold, og samtidig virker han rolig og med en god attitude. Jeg er sikker på, at han kan føre Helsingør Håndbold videre, siger Morten Kristoffersen, der er sportschef for klubbens seniorafdeling.

Annonce

Ny energi

En nye træner kommer fra en cheftrænertjans i Vidar, hvor han trænede damerne i 3. division og Kvalifikationsrækken.

Han har sideløbende været i spidsen for det hold, som nu overtages af Benjamin Kjær.

- Det har hele tiden været min plan at finde en afløser, og nu er jeg sikker på, at jeg trygt kan give tøjlerne videre. Vi trænger til noget ny energi og et nyt syn på det hele, og det får vi med Benjamin, siger Morten Kristoffersen.

Benjamin Kjær skal desuden fungere som assistent på U19-holdet, som den hidtidige U17-træner, Jacob Munk, overtager efter sommerferien.

Ulrich Borrits fortsætter i spidsen for damernes 3. divisionshold, medmindre den kendelse ændres.

Annonce

Anker nedrykning

For Helsingør Håndbold vil tage tirsdagens kendelse fra Håndboldens appelinstans i hånden og anke tvangsnedrykningen af de to bedste hold i Helsingør. For de bedste rækker var det landsforbundet DHF, som tog beslutningen, mens det i de lavere divisioner var en afgørelse taget af de regionale forbund.

- I beslutningen fra HRØ (Håndbold Region Øst, red.) lød det, at det var fremgangsmåden i hele Danmark. Hvis det ikke er tilfældet i ligaen og i 1. division, så må de også se på vores sag igen, mener Morten Kristoffersen.

Mens damernes skæbne i 2. division var meget tæt på en sikker nedrykning, så lå herrerne og vippede på nedrykningsstregen med fine muligheder for overlevelse i de sidste runder, men så blev sæsonen aflyst på grund af coronavirussen, og stillingerne blev fastfrosset, og der ud fra fandt man op- og nedrykkere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Helsingør

'Latterligt', 'for dumt', 'helt forkert': Afvisning af kinesisk festival møder kritik

Helsingør

Coronastatus for Helsingør: Hurrah, nu er vi kun nummer syv

Annonce