Annoncørbetalt indhold

Helsingør Handels store juleprogram 2019

Annonce

Julen står for døren og allerede fra sidst i november går det løs med julekoncerter, julemand, nissepiger, hestevognskørsel, luciaoptog og en masse andre juleoplevelser i Helsingør city.

Se Helsingør Handels store juleprogram 2019 her:

Annonce

Lanterneoptog // Fredag d. 29. november kl. 16.30:

Mød op med de mindste ved Axeltorv, godt klædt på, og medbring en lanterne (gerne hjemmelavet). Sammen med Helsingør Handel og Helsingør Musikskole øver vi lanterne sangen, og går syngende optog gennem byen og slutter ved Simon Spies Plads, hvor koret fra musikskolen synger julen ind. Herefter serverer Prins Hamlet spejderne varm kakao. Alle er velkomne.

Annonce

1. søndag i advent // Søndag d. 1. december kl. 15.45:

Julemanden kommer sejlende og ankommer ved havnefronten kl. 15.45, hvor nissepigerne fra Helsingør Pigegarde spiller julemusik. Han fortsætter i hestevogn til Axeltorv, hvor han kaster karameller til børnene. Traditionen tro tænder han det store juletræ på Axeltorv kl. 16.00, som er doneret af ForSea. Torvets cafeer holder åbent og serverer varme drikke. Og borgmesteren holder tale.

Annonce

Luciaoptog // Fredag d. 13. december kl. 14 - 16.15:

Oplev det yndige Luciaoptog som afholdes i samarbejde med ForSea og Helsingør Bycenter. Fra kl. 14-15.40 synger pigerne for gæsterne der sejler mellem Helsingør og Helsingborg. Luciaoptoget starter kl. 16.15 fra Mr. August og fortsætter op gennem byen og bycenteret.

Annonce

Simons Julestue // Weekenden 14. og 15. december og 21. og 22. kl. 11.00-15.00:

De to sidste weekender i december kan du besøge Simons hyggelige, opvarmede julestue på Simon Spies Plads. Her står den på julemusik og kreativt juleværksted. Julemanden kigger forbi alle dage kl. 12-13, hvor han fortæller julehistorier og synger julesange med børnene. Man kan også få taget billeder med ham, og aflevere en seddel med sit navn og alder til julemanden, som trækker lod om en julegave 23. december.

Igen i år sælger de flittige spejdere fra Prins Hamlet gruppen juletræer og pyntegran på pladsen ved siden af julestuen. Spejderne udvælger selv deres træer - så man er altid garanteret et flot træ.

Spejderne sælger også varm kakao og pandekager, som kan nydes i den opvarmede og flot pyntede julestue.

Annonce

Julebanko for børn // 21. december kl. 11.00:

Spejderne afholder julebanko på Simon Spies Plads kun for børn. Hovedpræmien er et børnejuletræ, men der er mange andre fine gevinster i puljen.

Annonce

Hestevognskørsel i byen // 14. og 21. december kl. 11.00-15.00:

Tag på en romantisk og tophyggelig juletur i hestevogn gennem Helsingørs gamle, smukke juledekorerede gader fra Simon Spies Plads og retur.

Annonce

Juletoget Magnus // 15. og 22. december kl. 11.00-15.00:

Tag familien med på en tur gennem byen i juletoget Magnus. Juletoget kører fra Simons Julestue på Simons Spies Plads.

Carol Festival 2019 // 21. december kl. 12.00-14.00:

Sangere fra Oktavius Koret og Øresundskoret synger og spreder julestemning i Helsingørs gader og stræder til Carol Festival 2019. Carolsangerne starter og afslutter sangruten ved Simons Julemarked på Simons Spies Plads. Arrangeret af Helsingør Handel og Musica Art.

Julemusik i gaderne med Helsingør musikskole // 7., 14., 15., 21. & 22. december kl. 11-15:

Tag godt imod musikskolens Nisseband når de spreder julestemning i gaderne i Helsingør anden, tredje og fjerde adventsweekend i december.

God jul & på gensyn i Helsingør city.

Helsingør Handel

Stjernegade 13 – 3000 Helsingør

Mail: info@helsingorhandel.dk

Øvrig kontakt info

Piet Petersen, tlf: +45 2527 0854

Mail: ppt@sparnord.dk

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

En offentlig nedsmeltning

Annonce