Annonce
Helsingør

Helsingør Kommune giver: Kom til gratis aktivitetsdage hos foreninger

Der er noget for enhver smag, når foreninger i Helsingør Kommune afholder sjove aktivitetsdage i sommerferien. Foto: Kronborg Knights
Det er nu gratis at deltage i sommerens aktivitetsdage hos foreninger i Helsingør Kommune.
Annonce

Træklatring, parkour, roning, amerikansk fodbold, gymnastik, atletik, floorball og badminton.

Der er noget for enhver smag, når foreninger i Helsingør Kommune afholder sjove aktivitetsdage i sommerferien. Og det koster ikke en eneste krone at deltage i de mange forskellige aktiviteter.

Helsingør Kommune har nemlig valgt at betale for aktivitetsdagene, der er en del af DGI Nordsjællands koncept ”Aktiv i Sommerferien”.

- Vi vil gerne give så mange børn og unge mellem 6 og 17 år som muligt muligheden for at få nogle fantastiske aktive dage med fokus på fællesskab, læring og mangfoldighed i foreningerne i sommerferien i Helsingør Kommune. Det er rigtigt godt både for børnene og foreningerne, som arrangerer aktiviteterne, siger Betina Svinggaard, der er formand for Idræts- og Fritidsudvalget hos Helsingør Kommune.

Annonce

Alle kan være med

Uanset om man har prøvet aktiviteterne før, eller om man er helt nybegynder, kan man være med. Det kræver kun, at man er klar på at have det sjovt sammen med andre. Der er både aktiviteter indendørs og udendørs.

Helt præcist er der 19 aktiviteter, som finder sted i uge 28 og 31.

Selvom aktiviteterne bliver betalt af Helsingør Kommune, skal man tilmelde sig de enkelte aktiviteter for at være med. Man kan finde de sjove aktivitetsdage og tilmelde sig på www.dgi.dk/aktivsommer.


Vi vil gerne give så mange børn og unge mellem 6 og 17 år som muligt muligheden for at få nogle fantastiske aktive dage med fokus på fællesskab, læring og mangfoldighed.

Betina Svinggaard, formand for Idræts- og Fritidsudvalget


Alle, der har betalt for en eller flere aktivitetsdage i Helsingør Kommune, får pengene tilbage, oplyser DGI Nordsjælland, som står for administrationen af ”Aktiv i Sommerferien”.

Det er foreningerne Snekkersten Badminton, Kronborg Knights, Helsingør Floorball Team, Helsingør Roklub, Helsingør Gymnastik/Kronborggymnasterne, Helsingør IF – Atletik og CPH OUTDOOR, der arrangerer de sjove aktivitetsdage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se klippene - udvalgte spørgsmål til statsministeren: Kan jeg bryde loven og via min uvidenhed slippe for straf?

Annonce