Annonce
Erhverv

Helsingør sprudler af ideer: Nu rækker politikerne hånden ud

Travlhed og stigende antal pakker i forretninger med nethandel har skabt en hel ny ide til markedsføring af Helsingør og tiltrække flere turister. Foto: Timo Battefeld
- Vi skal hjælpe de gode ideer fra forretningsejerne på vej, så vi kan tiltrække flere turister, mener Claus Christoffersen, der nu tager brandingideer af Helsingør op i økonomiudvalget.

ERHVERV:  Ideerne til, hvordan vi får spredt det gode budskab om Helsingør som turist- og feriemål, pibler frem. Først var det chefen for Helsingør Camping, Michael Hansen, der fortalte til Helsingør Dagblad om campingpladsens og vandrerhjemmets succes under - og på trods af - coronakrisen.

Så kom Partybutikkens Lars Kirkegaard Uhlmann på banen med en helt konkret, praktisk idé, der har fået en masse mennesker til at reagere og byde ind med egne opfindelser. Det er ideen om, at netbutikker i Helsingør og i den øvrige del af kommunen, der sender pakker ud til kunder i andre dele af landet, vedlægger flyers eller andre former for informationsmateriale om tilbud og muligheder i kommunen.

Fantastisk ide

- Det er en fantastisk idé, der kommer fra Partybutikken. Og der er også flere andre i Helsingør, der har ideer. Ideen er så god og inspirerende, så jeg nu vil bede om at få den på dagsordenen i det kommende møde i økonomiudvalget. Vi skal sammenkæde erhvervsliv, kultur og kommunens indsats i nye initiativer for at brande vores by og kommune, mener Claus Christoffersen, socialdemokratisk medlem af Helsingør Byråd og anden viceborgmester.

En privat kreds af forretninger, Havnekvarteret, som vi selv er med i, har vi jo allerede lavet en flyer, som vi nu vil lægge i pakkerne og friste kunder fra andre dele af landet til at tage til Helsingør.

Nanna Adsbøl Christensen, Tibberuphøkeren i Helsingør.

Han vil opfordre til, at politikerne i byrådet giver en hånd med, også når det gælder den praktiske udførelse af Helsingørs branding.

- Kommunen kan måske medvirke til at få lavet noget informationsmateriale, som kan sendes med webbutikkernes pakker ud til kunderne rundt omkring i landet, siger Claus Christoffersen.

En af Helsingørs andre forretninger med travl webshop er Tibberuphøkeren.

Annonce

Sender mange pakker ud

- Vi sender rigtig mange pakker ud og vi har allerede besluttet, at vi her i det nye år vil lægge brochurer med. I en privat kreds af forretninger, Havnekvarteret, som vi selv er med i, har vi jo allerede lavet en flyer, som vi nu vil lægge i pakkerne og friste kunder fra andre dele af landet til at tage til Helsingør. Også museerne laver ind imellem flyers og umiddelbart vil vi da gerne lægge dem i pakkerne også. En arrangements-oversigt, der rækker nogle måneder frem i tiden, så folk kan nå at planlægge efter det, ville fungere godt, siger Nanna Adsbøl Christensen, Tibberuphøkeren.


Annonce
Helsingør For abonnenter

Ikonisk strandvejsvilla med en festlig historie solgt: - Der har været holdt nogle vilde abegilder

Danmark

Søndagens coronatal: Endnu en dag med over 25.000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Helsingør For abonnenter

Benzinbiler forbudt: Her kommer de nye parkeringspladser til elbilerne

Helsingør For abonnenter

Rift om boliger gør køberne mindre kræsne: - Pludselig larmer Kystbanen ikke så meget

Helsingør

Varsel om forhøjet vandstand mandag morgen: - Kan føre til lokale kystnære oversvømmelser

Navne

Indian er blevet redet af tre generationer og sætter fortsat tempo på morgenturene i skoven: - Han er en god ven, der puffer til mig på dårlige dage

Tyske oversvømmelser chokerede verden: Det kan også ske i Danmark, for vi bygger for tæt på vandet

Erhverv For abonnenter

Klar tale fra formand for erhvervs- og industriforening: 'Dybt foruroligende' sag bør ende i fyring

Erhverv

Kommunen svarer igen efter kritik for sviner-mail: - Når fuld åbenhed ikke rækker

Helsingør

Pludselig forsvandt et fast element på Kulturhavnen: Hvad er der blevet af den store 'affaldsfisk'?

Løvkvist om formandsdebat i DF: Messerschmidt skal tirres, indtil han forløber sig

Helsingør

Hvad giver man et fyrskib i gave: En ganske særlig 115 år gammel grøn silkegave

Erhverv For abonnenter

Søren har knoklet i over 45 år, men får nej til tidlig pension: - Det er jo ikke for sjov, at man søger det her

Helsingør

Aleyna, Anton og Martine har testet tusindvis under pandemien: - Der er både sjove og ubehagelige oplevelser

Annonce