Annonce
Sport

Helsingør står igen klar til at hylde landsholdet: Se håndboldstjernes personlige video-hilsen til byen

Jens Bertram, som kender flere på landsholdet og selv har spillet håndbold, håber, at håndboldherrerne modtager den størst mulige opbakning fra Helsingør, inden de tager til OL i Tokyo. Foto: Kristoffer Hanberg Clemmensen
Jens Bertram håber, at flest muligt vil møde op i røde og hvide farver, når herrelandsholdet i håndbold mandag drager afsted fra Marienlyst Strandhotel klokken 17.45.

HÅNDBOLD: De havde aldrig oplevet noget lignende, fortalte Kasper Hjulmand og resten af herrelandsholdet i fodbold, efter at tusindvis af helsingoranere gang på gang stod klar med flag og bannere, hver gang de tog afsted fra eller kom hjem til Helsingør.

Nok blev de slået ud af England i semifinalen, men Danmark har stadig medaljer i kikkerten, og derfor skal støtten fortsætte, mener bestyrelsesformand for Forsyning Helsingør og medlem af Byrådet for De Konservative, Jens Bertram.

Denne gang er det blot i stedet det danske herrelandshold i håndbold, som drager afsted med støtte fra Helsingør mandag klokken 17.45.

Annonce

- Vi er regerende verdens- og olympiske mestre. Nu skal herrelandsholdet i håndbold til Tokyo, og idet vi er så heldige at have dem i Helsingør, synes jeg, vi skal sende dem afsted med manér, siger Jens Bertram.

På med farverne

Derfor har han kontaktet håndboldlandsholdet og Marienlyst Strandhotel, hvor de holder til. Derfra tager de afsted på mandag mod Hillerød, hvor de skal spille deres sidste testkamp mod Sverige, forud for OL i Tokyo.


Sådan noget har de aldrig prøvet. Håndboldherrerne er aldrig blevet sendt afsted forud for en slutrunde af flokkende fans. Det må vi lave om på på mandag.

Jens Bertram, byrådsmedlem for De Konservative


Efter kampen kommer de ikke tilbage, men vender hver til sit forud for afgang tirsdag, og derfor opfordrer Jens Bertram til, at flest muligt fra Helsingør samles foran Marienlyst Strandhotel mandag klokken 17.45.

- Hele Helsingør har røde og hvide trøjer, de har vi jo set under EM. Så tag farverne på og kom giv dem støtten, de fortjener, siger Jens Bertram.

Annonce

»Fantastisk«

Han fortæller, at han har talt med håndboldherrerne, som syntes, det var fantastisk at se, hvordan Helsingør støttede fodboldlandsholdet. Af samme årsag har Niklas Landin sendt en personlig hilsen til Helsingør, hvor han hylder de 'fantastiske' rammer.

- Sådan noget har de aldrig prøvet. Håndboldherrerne er aldrig blevet sendt afsted forud for en slutrunde af flokkende fans. Det må vi lave om på på mandag, siger Jens Bertram.

Annonce
Helsingør

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Navne For abonnenter

Vognmand fra Saunte med interesse for mennesker, mursten og musik: Anders har taget sit sidste billede

Danmark

Mandagens coronatal: 1411 nye coronasmittede - højeste tal i efteråret

Annonce
Annonce
Annonce
Helsingør

Udrykning i Helsingør: Mindst 20 personer i masseslagsmål

Helsingør For abonnenter

Fritidshus steg 2,6 millioner på et år

Helsingør

Klimaforskere varmede op til topmøde: Vandstanden i Helsingør stiger, hvis isen begynder at smelte på Arktis

Erhverv

Helsingør-virksomhed er med i forreste række på klimatopmøde: - Vi vil gerne sætte tanker i gang hos verdens statsoverhoveder

Helsingør

Jette, Mette og Ann-Britt i fælles opråb: -Vi har simpelthen ikke tid nok til de ældre

Erhverv For abonnenter

Allan giver sit livsværk videre: - Det bliver ligesom at få min anden ungdom

Sport

1-1 var skuffende for Hornbæk

Helsingør

Bergs Bureau: Fredet mur i frit forfald - hvorfor griber de ansvarlige ikke ind?

KANDIDATTEST

Ved du, hvem du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Helsingør

Ældreplejen har massiv mangel på medarbejdere: Sådan vil politikerne forbedre forholdene

Helsingør For abonnenter

Fremmed kvinde fødte tre børn i Amandas hus: Nu skaber hun nyt liv i den gamle fødeklinik

Alarm 112

55-årig kvinde er dræbt af knivstik i Tisvildeleje

Annonce