Annonce
Helsingør

Helsingørs største valgmøde: Tag på X-togt med politikerne

Hvem skal have nøglen til borgmesterkontoret på Helsingør Rådhus, hvor skriften på væggen opfordrer folk til at sætte et kryds. ”Tænk dig om, før du IKKE stemmer”, er budskabet. (Foto: Torben Sørensen).

POLITIK: Hvor skal man sætte krydset den 21. november, når Helsingørs borgere går til stemmeboksene? Til højre, til venstre. På Venstre eller på SF? På De Radikale eller Liberal Alliance?

Måske på midten eller på det blanke? På den konservative Benedikte Kiær eller førsteudfordrer Henrik Møller fra Socialdemokratiet? På den ubeskrevne Bella-listen eller på Anders Drachmanns nye parti, Frit Demokrati.

Præcis 14 dage før valget, det vil sige den 7. november, har interesserede borgere nemlig muligheden for at møde samtlige opstillede partier. Det sker ved det største valgmøde i denne valgkamp, som finder sted på Kulturværftet ved Helsingør Havn og er arrangeret af Helsingør Dagblad og Kulturværftet.

Annonce

Alle partierne er på plads på Store Scene til en frisk debat den pågældende aften. Planen er, at politikerne med førnævnte Kiær og Møller i spidsen ikke nødvendigvis skal diskutere tal og budgetter, fortid og lokalplans-fnidder. Håbet er, at politikerne vil sætte fokus på deres lokalpolitiske værdier og på deres visioner for hele kommunen.

 

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Helsingør

Lajboschitz klar til genåbning af sine to Hornbæk-hoteller: - Krisen giver os en chance for at gøre noget på helt nye måder

Debat

Præsten skriver: Øjetrim

Helsingør

Politiet var i gang med en anden sag: Så blev de overdynget med skældsord fra flere mænd

Annonce