Annonce
Helsingør

Helsingørs unge håndboldspillere glæder sig over gensynet med hallen

Med corona-lukkede haller har Helsingør Håndbold været tvunget til alternative træningsløsninger. Her er U9-drengene i gang på stranden. Privatfoto
Mange måneder uden håndbold i Helsingørhallen er nu vekslet til forventningens glæde op til den nye sæson - forhåbentlig med nye holdkammerater.
Annonce

HÅNDBOLD: Alle spillerne i Helsingør Håndbold har været i gang i den seneste periode af corona-tiden, hvor man kunne mødes 10 personer – med afstand, forholdsregler og uden bold. Det afsavn som folk taler om, at de har haft fordi de ikke har været i ”fitnessklubben” har været  mangedoblet for især ungdomsspillerne i klubben.

Håndbold er ikke bare en idræt, som de går til to gange om ugen fordi kroppen skal bevæges og kondien skal holdes oppe. Nej, håndbold er et helt liv i de unges fritid. Det er i hallen, i omklædningsrummet og selvfølgelig også på banen, at håndboldlivet leves, og der opstår venskaber og oplevelser. Det er svært at undvære i så mange måneder.

Derfor var det en stor fornøjelse, at se de unge spillere gense hinanden og deres glæde ved at være sammen og lege og bevæge sig.

Annonce

Leder efter nye spillere

Selvom håndbold ellers foregår i en hal, så har trænerne fundet kreative løsninger, så der er blevet trænet alsidigt og alderssvarende på alle hold. Der har været uge-udfordringer, fællestræninger, løbetræning, styrketræning og sågar online-træning. Der er ikke nogen der har hvilet på laurbærrene i Helsingør Håndbold.

U13-drenge tester færdighederne i haven i stedet for hallen. Privatfoto

Under corona sluttede sæsonen og dermed startede sommersæsonen, hvor der også kom nye trænere til alle hold. Og det har selvfølgelig været spændende, at spillere og trænere har været nødsaget til at vente på at møde hinanden, og da de endelig mødtes var det under helt andre rammer, end håndbold normalt foregår. Det er gået fint, og nu kan alle træne i hallerne igen.

Ved sæsonskifte sker der den naturlige oprykning, når andenårs-spillerne rykker videre til næste aldersgruppe – U11-piger bliver U13-piger og så videre.

Med disse naturlige oprykninger har vi også nu et klart billede af, hvor mange spillere vi har på de forskellige årgange.

I den forbindelse benytter Helsingør Håndbold sig til at efterlyse nye spillere til alle alle hold i alle årgange.

Helsingør Håndbold

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frank Jensen: - Man kan opfatte, at min glæde bliver for overvældende

Annonce