Annonce
Helsingør

Her er Benedikte Kiærs yndlingssted i Helsingør

Molen: - Med Helsingør har vi en utrolig smuk gammel by med en spændende historie. Fra mit favoritsted i Helsingør kan jeg nyde synet af den gamle by og samtidig mærke historiens vingesus fra Kronborg og glæde mig over udviklingen af hele havneområdet med Kulturværftet, Kulturhavnen og Museet for Søfart. Vi har meget at være stolte af, Benedikte Kiær, borgmester, 48 år. (Foto: Rhonda Brendstrup.)

Fotografen Rhonda Brendstrup portrætterer 15 helsingoranere og deres yndlingssteder.

Helsingør: Hvor er det bedste sted i Helsingør? Det er det enkle og komplicerede spørgsmål, som Rhonda Brendstrup forsøger at besvare i udstillingen "Min by - Mit yndlingssted".

Fotograf Rhonda Brendstrup vendte for nogle år siden tilbage til sin fødeby Helsingør. Hendes glæde over byens mange skønne steder manifesterer sig i en fotoserie, hvor 15 helsingoranerne er portrætteret foran deres yndlingssteder og fortæller om, hvorfor netop det sted har særlig betydning for dem.

I udstillingen kan man blandt andet møde frisøren, grafikeren, musikmanden, Afghanistanveteranen og borgmesteren. Og man kan møde den 7-årige pige, der allerbedst kan lide det smalle stræde mellem de to kirker, fordi der er så stille.

Udstillingen kan ses på Kulturværftet frem til den 6. januar. Den åbner på Kulturnatten, fredag den 28. september kl. 17. Rhonda Brendstrup introducerer selv udstillingen sammen med forfatteren Lars Kjædegaard – hans yndlingssted er i øvrigt Reberbaneparken.

clk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Debat: Fra himmelen er du faldet

Debat For abonnenter

Lad os lige tænke os om, inden vi drømmer os væk på bølgen blå

Annonce