Annonce
Espergærde For abonnenter

Her er ugens seneste regnskaber fra Espergærde

Nedgang på bundlinjen: Espergærde-virksomhed ryger fra millionoverskud til tab

Overskud er blevet til underskud i firmaet VKC-Ejendomme ApS i Espergærde. Det fremgår af den friske årsrapport for 2020/21, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet under nul-stregen fra 2,0 millioner til -174.190 kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Det gik bedst i 2,017/18, der endte med et resultat før skat på 3,7 millioner kroner.

Virksomhedens bruttofortjeneste er gået fra 103.348 kroner til 101.232 kroner i det seneste regnskab.

Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning.

Egenkapitalen faldt fra 4,5 millioner til 4,3 millioner kroner.

Firmaet ledes af en direktion, der består af Jan Vinggaard og Nicolai Kanstrup-Clausen. I første omgang er det Vinggaard & Kanstrup-Clausen Holding ApS, der står som ejer. I sidste ende er Jan Vinggaard,Nicolai Kanstrup-Clausen de dominerende ejere.

VKC-Ejendomme ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Anden finansiel formidling undtagen forsikring og pensionsforsikring." Selskabets formål er beskrevet sådan: "Selskabets formål er køb, salg og udlejning af fast ejendom samt dermed beslægtet virksomhed"

Klik her for at se regnskabet.

Nedgang på bundlinjen: Overskuddet faldt relativt meget hos Humlebæk-virksomhed

Virksomheden Dan-Trachsel Holding A/S, der har adresse i Humlebæk, har oplevet en relativ stor nedgang i indtjeningen i det seneste år. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2020/21, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 4,2 millioner til 1,1 millioner kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Det gik bedst i 2019/20, der endte med et resultat før skat på 4,2 millioner kroner.

Selskabets bruttofortjeneste blev til et bruttotab i det seneste regnskab. Tallet gik gået fra 225.429 kroner i det foregående regnskab til -1,0 millioner kroner i 2020/21.

Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning.

Sidste år steg egenkapitalen i Humlebæk-selskabet fra 7,9 millioner til 9,2 millioner kroner.

Virksomheden ledes af direktør Ole Dan Trachsel, der også er ejer.

Dan-Trachsel Holding A/S hører hjemme i branchen "Udlejning og leasing af entreprenørmateriel." Sit formål har virksomheden selv beskrevet sådan: "Selskabets formål er at eje kapitalandele i egne dattervirksomheder samt anden i forbindelse hermed beslægtet virksomhed"

Klik her for at se regnskabet.

Nedgang på bundlinjen: Fald i indtjeningen hos ejendomsvirksomhed i Humlebæk

T&B Ejendomme ApS, der er et firma i Humlebæk, har oplevet en relativ stor nedgang i resultatet i det seneste år. Det fremgår af regnskabet for 2020/21, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end halveret fra 2,0 millioner til 85.242 kroner før skat. Ud af selskabets seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Virksomhedens bruttofortjeneste er gået fra 193.739 kroner til 174.342 kroner i det seneste regnskab.

Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning.

Sidste år voksede formuen i Humlebæk-selskabet fra 1,6 millioner til 1,7 millioner kroner.

Firmaet ledes af direktør Ole Dan Trachsel. I første omgang er det DAN-TRACHSEL HOLDING ApS,TB Holding DK IVS,TB Holding DK ApS, der står som ejere. I sidste ende er Ole Dan Trachsel,Tina Bentsen de dominerende ejere.

I Erhvervsstyrelsens register er T&B Ejendomme ApS anbragt i branchen "Anden udlejning af boliger." Firmaet beskriver selv sit formål med disse ord: "Selskabets formål er at drive virksomhed indenfor udlejning, køb og salg af ejendomme samt hermed beslægtet virksomhed"

Klik her for at se regnskabet.

De røde tal er væk: Minus hos Maki Sushi Humlebæk ApS er blevet til gevinst

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet Maki Sushi Humlebæk ApS i Humlebæk. Det fremgår af den friske årsrapport for 2020/21, som virksomheden for nylig har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -5192 til 257.882 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Antallet af ansatte var ifølge regnskabet på 5, året før var det 4.

Virksomhedens bruttofortjeneste er gået fra 1,1 millioner kroner til 1,7 millioner kroner i det seneste regnskab.

Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning.

Sidste år steg egenkapitalen i Humlebæk-virksomheden fra -69.043 til 131.074 kroner.

Virksomheden ledes af direktør Najim Mohammadinzhad og ejes af Hamid Mirzai,Saeed Bazyar,Maki Sushi Holding ApS.

Maki Sushi Humlebæk ApS tilhører branchen "Restauranter." Selskabet beskriver selv sit formål sådan: "Selskabets formål er at drive restaurationsvirksomhed og handel samt dermed beslægtede aktiviteter"

Klik her for at se regnskabet.

Kom over stregen: Krudt Kompagniet ApS i Humlebæk gik fra underskud til overskud

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet Krudt Kompagniet ApS i Humlebæk. Det fremgår af det nye regnskab for 2020/21, som selskabet for nylig har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -261.106 til 61.470 kroner før skat. Blandt de tre seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Der var lige som i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Virksomhedens bruttotab/bruttofortjeneste er gået fra -214.781 kroner til 140.791 kroner i det seneste regnskab.

Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning.

Sidste år voksede egenkapitalen i Humlebæk-virksomheden fra -329.445 til -199.664 kroner og er dermed stadig negativ.

Virksomheden ledes af direktør Sebastian Casper Ryberg Olsen. I første omgang er det ASEB Holding ApS, der står som ejer. I sidste ende er Sebastian Casper Ryberg Olsen den dominerende ejer.

Krudt Kompagniet ApS tilhører branchen "Detailhandel med spil og legetøj." Sit formål har virksomheden selv beskrevet sådan: "Selskabets formål er at drive virksomhed med handel og service, samt enhver i forbindelse hermed stående virksomhed"

Klik her for at se regnskabet.

Tilbagegang: 41i ApS i Espergærde ramt af underskud

Overskud er blevet til underskud i firmaet 41i ApS i Espergærde. Det fremgår af den friske årsrapport for 2020/21, som selskabet for nylig har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet under nul-stregen fra 118.592 til -7476 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Det gik bedst i 2018/19, der endte med et resultat før skat på 1,4 millioner kroner.

Der var lige som i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Firmaets bruttofortjeneste er gået fra 162.361 kroner til 63.312 kroner i det seneste regnskab.

Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning.

Formuen i 41i ApS var ligesom året før på -1,1 millioner kroner og er dermed stadig negativ.

Firmaet ledes af en direktion, der består af Snæbjörn Ärngrimsson og Susanne Torpe og ejes af Snæbjörn Ärngrimsson,Susanne Torpe.

41i ApS tilhører branchen "Udgivelse af bøger." Firmaet beskriver selv sit formål sådan: "Selskabets formål er forlagsvirksomhed og dermed beslægtet virksomhed samt køb og salg af værdipapirer og investering i øvrigt"

Klik her for at se regnskabet.

Her kan du dykke ned i regnskaberne fra Espergærdes virksomheder, som blev offentliggjort i den forgangne uge.
Annonce
Helsingør For abonnenter

Benzinbiler forbudt: Her kommer de nye parkeringspladser til elbilerne

Danmark

Lørdagens coronatal: Yderligere 25.034 coronatilfælde - antallet af indlagte falder

Annonce
Annonce
Annonce
Helsingør

Aleyna, Anton og Martine har testet tusindvis under pandemien: - Der er både sjove og ubehagelige oplevelser

Helsingør For abonnenter

Rift om boliger gør køberne mindre kræsne: - Pludselig larmer Kystbanen ikke så meget

Helsingør

Hvad giver man et fyrskib i gave: En ganske særlig 115 år gammel grøn silkegave

Helsingør

Pludselig forsvandt et fast element på Kulturhavnen: Hvad er der blevet af den store 'affaldsfisk'?

Dall: Derfor frygter de andre blå partier DF's næste formand

Erhverv For abonnenter

Klar tale fra formand for erhvervs- og industriforening: 'Dybt foruroligende' sag bør ende i fyring

Hornbæk

I år er prisstigningerne på bus og tog en god historie

Nordsjælland

Fred, ro og egen sø for 16 millioner kroner: Kendt komiker køber lieberhaveridyl i Tikøb

Redaktørens stol: Så meget tid må en kommune simpelthen ikke have

Erhverv For abonnenter

Søren har knoklet i over 45 år, men får nej til tidlig pension: - Det er jo ikke for sjov, at man søger det her

Erhverv For abonnenter

Der mangler mails, notater og sms'er: Arbejde for millioner kan være gået til Hørsholm-byggefirma uden skriftlig dokumentation

Erhverv

Kommunen svarer igen efter kritik for sviner-mail: - Når fuld åbenhed ikke rækker

Annonce