Annonce
Espergærde For abonnenter

Her er ugens seneste regnskaber fra Espergærde

Stadig minus: Adiso ApS i Dageløkke mister store penge

Underskuddet i virksomheden Adiso ApS i Dageløkke voksede sidste år. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2020/21, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet steget fra -729.621 til -1,5 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst blev 2016/17, der endte med et resultat før skat på 701.182 kroner.

Forrige år var der i gennemsnit 2 fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 4 ansatte i seneste regnskabsår.

Firmaets bruttotab er gået den forkerte vej - fra -184.300 kroner til -348.575 kroner i det seneste regnskab.

Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning.

Egenkapitalen faldt fra 455.865 til 278.372 kroner.

. I første omgang er det Holon Holding ApS, der står som ejer. I sidste ende er Ida Brinck-Lund den dominerende ejer.

Adiso ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Virksomhedsrådgivning og anden rådgivning om driftsledelse." Firmaet beskriver selv sit formål på denne måde: "Selskabets formål er at drive landbrug og hermed beslægtet virksomhed samt konsulentvirksomhed"

Klik her for at se regnskabet.

Nedgang på bundlinjen: IT-virksomhed i Espergærde fik sit overskud reduceret noget

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i firmaet HNET ApS, der har adresse i Espergærde. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021, som firmaet for nylig har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 784.632 til 282.738 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret midt i rækken. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 1,4 millioner kroner.

Forrige år var der i gennemsnit 11 fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 15 ansatte i seneste regnskabsår.

Virksomhedens bruttofortjeneste er faldet lidt fra 6,0 millioner kroner i det foregående regnskabsår til 5,0 millioner kroner i det seneste regnskab.

Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning.

Sidste år voksede formuen i Espergærde-firmaet fra 2 millioner til 2,1 millioner kroner.

Virksomheden ledes af direktør Anita Petersen og ejes af Anita Petersen,Jens Kirkeby.

HNET ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Computerprogrammering." Virksomhedens formål er beskrevet på denne måde: "Selskabets formål er at drive handel og industri"

Klik her for at se regnskabet.

Tilbagegang: Råd Til Testamente IVS i Espergærde ramt af tab

Overskud er blevet til underskud i Espergærde-virksomheden Råd Til Testamente IVS. Det fremgår af det seneste regnskab for 2020/21, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet under nul-stregen fra 2397 til -5843 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst blev 2019/20, der endte med et resultat før skat på 2397 kroner.

Selskabets bruttotab/bruttofortjeneste er gået fra 2461 kroner til -5736 kroner i det seneste regnskab.

Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning.

Egenkapitalen faldt fra 13.403 til 8669 kroner.

Virksomheden ledes af direktør Josefine Krohn Elkjær. I første omgang er det Krohn Elkjær Holding IVS,Krohn Elkjær Holding ApS, der står som ejere. I sidste ende er Josefine Krohn Elkjær den dominerende ejer.

Råd Til Testamente IVS hører hjemme i branchen "Juridisk bistand." Selskabets formål har den selv beskrevet med disse ord: "Selskabets formål er at drive virksomhed med udbud af juridiske tjenester, herunder udarbejdelse af testamenter, samt enhver virksomhed i hermed stående forbindelse"

Klik her for at se regnskabet.

Her kan du dykke ned i regnskaberne fra Espergærdes virksomheder, som blev offentliggjort i den forgangne uge.
Annonce
Helsingør For abonnenter

Benzinbiler forbudt: Her kommer de nye parkeringspladser til elbilerne

Danmark

Lørdagens coronatal: Yderligere 25.034 coronatilfælde - antallet af indlagte falder

Annonce
Annonce
Annonce
Helsingør

Aleyna, Anton og Martine har testet tusindvis under pandemien: - Der er både sjove og ubehagelige oplevelser

Helsingør For abonnenter

Rift om boliger gør køberne mindre kræsne: - Pludselig larmer Kystbanen ikke så meget

Helsingør

Hvad giver man et fyrskib i gave: En ganske særlig 115 år gammel grøn silkegave

Helsingør

Pludselig forsvandt et fast element på Kulturhavnen: Hvad er der blevet af den store 'affaldsfisk'?

Dall: Derfor frygter de andre blå partier DF's næste formand

Erhverv For abonnenter

Klar tale fra formand for erhvervs- og industriforening: 'Dybt foruroligende' sag bør ende i fyring

Hornbæk

I år er prisstigningerne på bus og tog en god historie

Nordsjælland

Fred, ro og egen sø for 16 millioner kroner: Kendt komiker køber lieberhaveridyl i Tikøb

Redaktørens stol: Så meget tid må en kommune simpelthen ikke have

Erhverv For abonnenter

Søren har knoklet i over 45 år, men får nej til tidlig pension: - Det er jo ikke for sjov, at man søger det her

Erhverv For abonnenter

Der mangler mails, notater og sms'er: Arbejde for millioner kan være gået til Hørsholm-byggefirma uden skriftlig dokumentation

Erhverv

Kommunen svarer igen efter kritik for sviner-mail: - Når fuld åbenhed ikke rækker

Annonce