Annonce
Espergærde For abonnenter

Her er ugens seneste regnskaber fra Espergærde

Stadig minus: Adiso ApS i Dageløkke mister store penge

Underskuddet i virksomheden Adiso ApS i Dageløkke voksede sidste år. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2020/21, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet steget fra -729.621 til -1,5 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst blev 2016/17, der endte med et resultat før skat på 701.182 kroner.

Forrige år var der i gennemsnit 2 fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 4 ansatte i seneste regnskabsår.

Firmaets bruttotab er gået den forkerte vej - fra -184.300 kroner til -348.575 kroner i det seneste regnskab.

Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning.

Egenkapitalen faldt fra 455.865 til 278.372 kroner.

. I første omgang er det Holon Holding ApS, der står som ejer. I sidste ende er Ida Brinck-Lund den dominerende ejer.

Adiso ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Virksomhedsrådgivning og anden rådgivning om driftsledelse." Firmaet beskriver selv sit formål på denne måde: "Selskabets formål er at drive landbrug og hermed beslægtet virksomhed samt konsulentvirksomhed"

Klik her for at se regnskabet.

Nedgang på bundlinjen: IT-virksomhed i Espergærde fik sit overskud reduceret noget

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i firmaet HNET ApS, der har adresse i Espergærde. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021, som firmaet for nylig har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 784.632 til 282.738 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret midt i rækken. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 1,4 millioner kroner.

Forrige år var der i gennemsnit 11 fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 15 ansatte i seneste regnskabsår.

Virksomhedens bruttofortjeneste er faldet lidt fra 6,0 millioner kroner i det foregående regnskabsår til 5,0 millioner kroner i det seneste regnskab.

Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning.

Sidste år voksede formuen i Espergærde-firmaet fra 2 millioner til 2,1 millioner kroner.

Virksomheden ledes af direktør Anita Petersen og ejes af Anita Petersen,Jens Kirkeby.

HNET ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Computerprogrammering." Virksomhedens formål er beskrevet på denne måde: "Selskabets formål er at drive handel og industri"

Klik her for at se regnskabet.

Tilbagegang: Råd Til Testamente IVS i Espergærde ramt af tab

Overskud er blevet til underskud i Espergærde-virksomheden Råd Til Testamente IVS. Det fremgår af det seneste regnskab for 2020/21, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet under nul-stregen fra 2397 til -5843 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst blev 2019/20, der endte med et resultat før skat på 2397 kroner.

Selskabets bruttotab/bruttofortjeneste er gået fra 2461 kroner til -5736 kroner i det seneste regnskab.

Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning.

Egenkapitalen faldt fra 13.403 til 8669 kroner.

Virksomheden ledes af direktør Josefine Krohn Elkjær. I første omgang er det Krohn Elkjær Holding IVS,Krohn Elkjær Holding ApS, der står som ejere. I sidste ende er Josefine Krohn Elkjær den dominerende ejer.

Råd Til Testamente IVS hører hjemme i branchen "Juridisk bistand." Selskabets formål har den selv beskrevet med disse ord: "Selskabets formål er at drive virksomhed med udbud af juridiske tjenester, herunder udarbejdelse af testamenter, samt enhver virksomhed i hermed stående forbindelse"

Klik her for at se regnskabet.

Her kan du dykke ned i regnskaberne fra Espergærdes virksomheder, som blev offentliggjort i den forgangne uge.
Annonce
Helsingør For abonnenter

Nabo-klage stopper udvidelse: Nu har skole for sårbare børn ikke plads til alle eleverne

27-årige Hannah er opvokset i Vejen og har et fast job som læge på hånden - men de danske myndigheder siger nej trods massiv lægemangel

Annonce

Seneste podcasts

Annonce
Annonce
Erhverv

Efter flere måneders lukning: Nu åbner ny café i idylliske omgivelser

Sport For abonnenter

Svenskere blev afvist: FC Helsingør vil beholde spydspids

Espergærde

Pressen måtte fortælle politiet om færdselsuheld: Involverede løste det selv

Erhverv

Martin stopper efter fem år i Espergærde Centret: - Det har været en hård beslutning

Dalls analyse: Støjberg, Messerschmidt og Vermund er først lige gået i gang, men rivegildet på højrefløjen kan splintre blå blok

Helsingør

Udmelding fra Datatilsynet kommer snart: Skolebørn må undvære computeren en uge mere

Helsingør For abonnenter

Nej til Chromebooks skaber massiv bekymring: - Det går især ud over de børn med faglige udfordringer

13.000 mennesker har fulgt 21-årige Amalies vej mod døden: Om lidt er hendes liv slut - men først har hun et vigtigt budskab

En brøkdel af de ansatte i international kæmpe-koncern udvikler lyd til alverdens bilmodeller i Vestjylland: Det er ikke tilfældigt, at vi sidder her

Kultur

'Der sker alt for lidt i Espergærde': Nu arrangerer Henrik og Lisbeth deres egen mini-festival

Martin frygter, han fik fjernet benet ved en fejl: Nu har en beslutning fra skandaleramt region fået ham til helt at miste tilliden

Sport

Sterling til FC Helsingør: Han har nogle spidskompetencer - især farten

Helsingør For abonnenter

Helsingør trodser rentehop og inflation: Så meget er huspriserne steget

Nordsjælland

Kig op: Vildt fænomen rammer Helsingørs nattehimmel

Annonce