Annonce
Hornbæk For abonnenter

Her er ugens seneste regnskaber fra Hornbærk

Steelex Invest ApS i Boderne er stabil: Holder fast i sit plus

Boderne-firmaet Steelex Invest ApS har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det nye regnskab for 2020/21, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet øget fra 22.505 til 221.435 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Virksomhedens bruttotab er gået fra -7343 kroner til -8250 kroner i det seneste regnskab.

Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning.

Sidste år steg formuen i Boderne-firmaet fra 1,5 millioner til 1,6 millioner kroner.

Firmaet ledes af direktør Preben Christiansen, der også er ejer.

Steelex Invest ApS hører hjemme i branchen "Investeringsselskaber." Firmaets formål har den selv beskrevet således: "Selskabets formål er at drive formueforvaltning"

Klik her for at se regnskabet.

Minus igen: Iværksætterhistorier ApS i Hornbæk holder sig i rødt

Hornbæk-selskabet Iværksætterhistorier ApS fik igen underskud i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det seneste regnskab for 2020/21, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet blevet større fra -132.964 til -142.618 kroner før skat. Blandt de tre seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Det gik bedst i 2018/19, der endte med et resultat før skat på -14.093 kroner.

Omsætningen blev på 282.500 kroner, året før var tallet 188.319.

Virksomhedens bruttotab/bruttofortjeneste er gået fra -12.009 kroner til 66.758 kroner i det seneste regnskab.

Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger.

Egenkapitalen faldt fra -64.957 til -145.392 kroner og er dermed stadig negativ.

Firmaet ledes af direktør Allan Sønderskov Darre. I første omgang er det tribepod Media ApS,Pod Tribe Media ApS, der står som ejere. I sidste ende er Allan Sønderskov Darre den dominerende ejer.

Iværksætterhistorier ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Pressebureauer." Selskabets formål er beskrevet således: "Selskabets formål er udvikling og produktion af digital tjenester herunder podcast mm"

Klik her for at se regnskabet.

Kom over stregen: Hornbæk-virksomhed fik forvandlet minus til plus

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i selskabet NHK BYG ApS i Hornbæk. Det fremgår af regnskabet for 2020/21, som selskabet for nylig har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -564.965 til 347.364 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Medarbejdertallet var på 7 i 2020/21, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Selskabets bruttofortjeneste er gået fra 1,6 millioner kroner til 1,8 millioner kroner i det seneste regnskab.

Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning.

Sidste år voksede egenkapitalen i Hornbæk-virksomheden fra -362.427 til 355.280 kroner.

Selskabet ledes af direktør Loreta Leoncikaite, der også er ejer.

NHK BYG ApS tilhører branchen "Tømrer- og bygningssnedkervirksomhed." Virksomhedens formål er beskrevet således: "Selskabets formål er at drive service- og byggevirksomhed indenfor ejendomsrenovering, byggeri, rengøring samt dermed beslægtet virksomhed"

Klik her for at se regnskabet.

Nyt regnskab: Konsulentfirma i Stenstrup har stadig underskud

Toftemose Holding IvS, der er et firma i Stenstrup, fik igen underskud i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det seneste regnskab for 2020/21, som virksomheden for nylig har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet formindsket fra -92.208 til -87.839 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst blev 2016/17, der endte med et resultat før skat på 177.382 kroner.

Selskabets bruttotab er gået fra -74.439 kroner til -87.231 kroner i det seneste regnskab.

Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning.

Egenkapitalen faldt fra 73.299 til -14.540 kroner og er dermed blevet negativ.

. I første omgang er det , der står som . I sidste ende er Jacques Ejlerskov den dominerende ejer.

I Erhvervsstyrelsens register er Toftemose Holding IvS anbragt i branchen "Virksomhedsrådgivning og anden rådgivning om driftsledelse." Virksomhedens formål har den selv beskrevet på denne måde: "Virksomhedens formål er at udøve investeringsvirksomhed samt aktiviteter i tilknytning hertil"

Klik her for at se regnskabet.

Lidt tilbage: Underskud i Holmene-virksomhed

Holmene-selskabet Marshall Copenhagen Holding ApS fik igen underskud i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2020/21, som firmaet for nylig har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet blevet større fra -56.167 til -56.563 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2016/17, der endte med et resultat før skat på -52.511 kroner.

Selskabets bruttotab er gået fra -7626 kroner til -7897 kroner i det seneste regnskab.

Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning.

Egenkapitalen faldt fra -1,2 millioner til -1,3 millioner kroner og er dermed stadig negativ.

Selskabet ledes af direktør Peter Pascal Marshall, der også er ejer.

Marshall Copenhagen Holding ApS tilhører branchen "Anden finansiel formidling undtagen forsikring og pensionsforsikring." Virksomheden beskriver selv sit formål på denne måde: "Selskabets formål er at fungere som holding selskab samt at drive konsulentvirksomhed og anden beskæftigelse som selskabets ledelse måtte finde beslægtet hermed"

Klik her for at se regnskabet.

Regnskab offentliggjort: Boderne-virksomheden Krima-art ApS fik minus i det seneste regnskab

Det seneste år er endt med underskud i virksomheden Krima-art ApS, der har adresse i Boderne. Det fremgår af det nye regnskab for 2020/21, som selskabet for nylig har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -3774 kroner. Det er selskabets første regnskab.

Årets omsætning blev på 103.316 kroner.

Årets bruttotab blev noteret til -3774 kroner.

Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden.

Formuen i Boderne-virksomheden endte på 36.226 kroner.

Virksomheden ledes af direktør Kristian Pedersen. I første omgang er det Kristian Pedersen Holding 2017 ApS, der står som ejer. I sidste ende er Kristian Pedersen den dominerende ejer.

I Erhvervsstyrelsens register er Krima-art ApS anbragt i branchen "Kunstnerisk skaben." Selskabets formål er beskrevet således: "Selskabets formål er at udøve virksomhed med handel og service samt aktiviteter i tilknytning hertil"

Klik her for at se regnskabet.

Går tilbage: Reklamebureau i Horneby Fælled går fra overskud til underskud

Overskud er blevet til underskud i firmaet ScandiColor Reklamebureau ApS i Horneby Fælled. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2020/21, som virksomheden for nylig har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet under nul-stregen fra 383.000 til -113.793 kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret midt i rækken. Bedst blev 2019/20, der endte med et resultat før skat på 383.000 kroner.

Virksomhedens bruttotab/bruttofortjeneste er gået fra 553.000 kroner til -79.286 kroner i det seneste regnskab.

Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning.

Egenkapitalen faldt fra 1,3 millioner til 1,1 millioner kroner.

Selskabet ledes af direktør Kjell Leslie August Laursen og ejes af Ulladina Coco Wakanni Jensen.

I Erhvervsstyrelsens register er ScandiColor Reklamebureau ApS anbragt i branchen "Reklamebureauer." Virksomheden beskriver selv sit formål med disse ord: "Selskabets formål er grafisk reproduktion og reklamebureavirksomhed og anden i forbindelse hermed stående virksomhed"

Klik her for at se regnskabet.

Her kan du dykke ned i regnskaberne fra Hornbæks virksomheder, som blev offentliggjort i den forgangne uge.
Annonce
Helsingør For abonnenter

Benzinbiler forbudt: Her kommer de nye parkeringspladser til elbilerne

Danmark

Lørdagens coronatal: Yderligere 25.034 coronatilfælde - antallet af indlagte falder

Annonce
Annonce
Annonce
Helsingør

Aleyna, Anton og Martine har testet tusindvis under pandemien: - Der er både sjove og ubehagelige oplevelser

Helsingør For abonnenter

Rift om boliger gør køberne mindre kræsne: - Pludselig larmer Kystbanen ikke så meget

Helsingør

Hvad giver man et fyrskib i gave: En ganske særlig 115 år gammel grøn silkegave

Helsingør

Pludselig forsvandt et fast element på Kulturhavnen: Hvad er der blevet af den store 'affaldsfisk'?

Dall: Derfor frygter de andre blå partier DF's næste formand

Erhverv For abonnenter

Klar tale fra formand for erhvervs- og industriforening: 'Dybt foruroligende' sag bør ende i fyring

Hornbæk

I år er prisstigningerne på bus og tog en god historie

Nordsjælland

Fred, ro og egen sø for 16 millioner kroner: Kendt komiker køber lieberhaveridyl i Tikøb

Redaktørens stol: Så meget tid må en kommune simpelthen ikke have

Erhverv For abonnenter

Søren har knoklet i over 45 år, men får nej til tidlig pension: - Det er jo ikke for sjov, at man søger det her

Erhverv For abonnenter

Der mangler mails, notater og sms'er: Arbejde for millioner kan være gået til Hørsholm-byggefirma uden skriftlig dokumentation

Erhverv

Kommunen svarer igen efter kritik for sviner-mail: - Når fuld åbenhed ikke rækker

Annonce