Annonce
Hornbæk For abonnenter

Her er ugens seneste regnskaber fra Hornbærk

Alphasport ApS i Hornbæk er stabil: Holder fast i sit overskud

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Hornbæk-firmaet Alphasport ApS. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet for nylig har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet dalet fra 34.245 til 28.681 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret midt i rækken. Det gik bedst i 2018, der endte med et resultat før skat på 39.573 kroner.

Selskabets bruttofortjeneste er gået fra 51.455 kroner til 44.062 kroner i det seneste regnskab.

Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning.

Sidste år voksede formuen i Hornbæk-firmaet fra 46.110 til 68.201 kroner.

Selskabet ledes af direktør Mick Steen Nielsen, der også er ejer.

Alphasport ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Anden undervisning." Selskabets formål har den selv beskrevet med disse ord: "Selskabets formål er at drive handelsvirksomhed samt levere undervisning og træning til idrætsklubber, samt enhver i forbindelse hermed stående virksomhed"

Klik her for at se regnskabet.

Overskuddet stiger: Lundahl Holding ApS i Ålsgårde fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Ålsgårde-selskabet Lundahl Holding ApS. Det fremgår af det seneste regnskab for 2020/21, som selskabet for nylig har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 18,0 millioner til 29,6 millioner kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Der var lige som i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Sidste år steg formuen i Ålsgårde-virksomheden fra 81,2 millioner til 103,3 millioner kroner.

Firmaet er et holdingselskab, hovedaktiviteten er at eje aktier eller anparter i andre selskaber, og det er som regel resultaterne i disse datterselskaber, der har den største betydning for holdingselskabets overskud eller underskud.

Selskabet ledes af direktør Bjarne Lundahl, der også er ejer.

Sit formål har firmaet selv beskrevet således: "Selskabets formål er at fungere som holdingselskab, at foretage finansiering og investering, samt hermed beslægtet virksomhed"

Klik her for at se regnskabet.

Handelsvirksomhed i Hornbæk er konstant: Holder fast i et plus

NCS NORDIC CHEMICAL SERVICES ApS, der er et firma i Hornbæk, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet øget fra 43.548 til 92.732 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Medarbejdertallet var på 1 i 2021, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Selskabets bruttotab er gået fra -3132 kroner til -3140 kroner i det seneste regnskab.

Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning.

På trods af et overskud på 71.467 kroner efter skat et overskud på 71.467 kroner efter skat, faldt egenkapitalen i NCS NORDIC CHEMICAL SERVICES ApS fra 1,3 millioner til 1,2 millioner kroner.

Virksomheden ledes af direktør Mogens Peter Dam, der også er ejer.

NCS NORDIC CHEMICAL SERVICES ApS tilhører branchen "Engroshandel med kemiske produkter." Selskabets formål er beskrevet således: "Selskabets formål er at drive handel"

Klik her for at se regnskabet.

Nedgang på bundlinjen: Kyhn & Andrea A/S fik noget mindre i overskud

Kyhn & Andrea A/S, der er en virksomhed i Ellekilde, har oplevet en relativ stor nedgang i indtjeningen i det seneste år. Det fremgår af den friske årsrapport for 2020/21, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 1,4 millioner til 344.741 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Det gik bedst i 2019/20, der endte med et resultat før skat på 1,4 millioner kroner.

Selskabets bruttofortjeneste er gået fra 31.601 kroner til 8430 kroner i det seneste regnskab.

Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning.

Sidste år voksede egenkapitalen i Ellekilde-virksomheden fra 14,1 millioner til 14,3 millioner kroner.

Selskabet ledes af direktør René Hansen Andréa og ejes af René Hansen Andréa,Jeanette Andréa.

Kyhn & Andrea A/S tilhører branchen "Anden finansiel formidling undtagen forsikring og pensionsforsikring." Firmaets formål har den selv beskrevet med disse ord: "Selskabets formål er drift af ejendomme og anden efter bestyrelsens skøn dermed beslægtet virksomhed herunder handel- og investeringsvirksomhed"

Klik her for at se regnskabet.

Nedgang på bundlinjen: Fald i indtjeningen hos Ellekilde-virksomheden Skibstrup Camping A/S

Firmaet Skibstrup Camping A/S, der har adresse i Ellekilde, har oplevet en relativ stor nedgang i resultatet i det seneste år. Det fremgår af det seneste regnskab for 2020/21, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end halveret fra 1,9 millioner til 518.623 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst blev 2019/20, der endte med et resultat før skat på 1,9 millioner kroner.

Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 2 ansatte.

Firmaets bruttofortjeneste blev 4,3 millioner kroner, året før var tallet 4,0 millioner kroner.

Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning.

Selv om året endte med et overskud på 407.237 kroner efter skat, et overskud på 407.237 kroner efter skat, faldt egenkapitalen i Skibstrup Camping A/S fra 15,6 millioner til 13 millioner kroner.

Firmaet ledes af direktør René Hansen Andréa. I første omgang er det KYHNS VVS A/S,KYHN & ANDRéA A/S,FÆRGEGÅRDEN CAMPING A/S,KYHN OG ANDREA A/S, der står som ejere. I sidste ende er René Hansen Andréa,Jeanette Andréa de dominerende ejere.

Skibstrup Camping A/S hører hjemme i branchen "Campingpladser." Selskabets formål er beskrevet med disse ord: "Selskabets formål er at drive campingplads og hermed beslægtede aktiviteter"

Klik her for at se regnskabet.

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Hornbæk-selskabet Lipczak ApS

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i virksomheden Lipczak ApS i Hornbæk. Det fremgår af det seneste regnskab for 2020/21, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet faldet fra 947.483 til 630.066 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret midt i rækken. Bedst blev 2,017/18, der endte med et resultat før skat på 963.746 kroner.

Årets bruttotab var ligesom året før på -8750 kroner.

Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning.

Sidste år steg egenkapitalen i Hornbæk-virksomheden fra 3,9 millioner til 4,4 millioner kroner.

Selskabet ledes af direktør Peter Lipczak, der også er ejer.

Lipczak ApS hører hjemme i branchen "Anden finansiel formidling undtagen forsikring og pensionsforsikring." Virksomhedens formål har den selv beskrevet på denne måde: "Selskabets formål er at eje kapitalandele i andre selskaber og fungere som holdingselskab for disse. Selskabets formål er endvidere at drive handelsvirksomhed"

Klik her for at se regnskabet.

Her kan du dykke ned i regnskaberne fra Hornbæks virksomheder, som blev offentliggjort i den forgangne uge.
Annonce
Helsingør For abonnenter

Benzinbiler forbudt: Her kommer de nye parkeringspladser til elbilerne

Danmark

Lørdagens coronatal: Yderligere 25.034 coronatilfælde - antallet af indlagte falder

Annonce
Annonce
Annonce
Helsingør

Aleyna, Anton og Martine har testet tusindvis under pandemien: - Der er både sjove og ubehagelige oplevelser

Helsingør For abonnenter

Rift om boliger gør køberne mindre kræsne: - Pludselig larmer Kystbanen ikke så meget

Helsingør

Hvad giver man et fyrskib i gave: En ganske særlig 115 år gammel grøn silkegave

Helsingør

Pludselig forsvandt et fast element på Kulturhavnen: Hvad er der blevet af den store 'affaldsfisk'?

Dall: Derfor frygter de andre blå partier DF's næste formand

Erhverv For abonnenter

Klar tale fra formand for erhvervs- og industriforening: 'Dybt foruroligende' sag bør ende i fyring

Hornbæk

I år er prisstigningerne på bus og tog en god historie

Nordsjælland

Fred, ro og egen sø for 16 millioner kroner: Kendt komiker køber lieberhaveridyl i Tikøb

Redaktørens stol: Så meget tid må en kommune simpelthen ikke have

Erhverv For abonnenter

Søren har knoklet i over 45 år, men får nej til tidlig pension: - Det er jo ikke for sjov, at man søger det her

Erhverv For abonnenter

Der mangler mails, notater og sms'er: Arbejde for millioner kan være gået til Hørsholm-byggefirma uden skriftlig dokumentation

Erhverv

Kommunen svarer igen efter kritik for sviner-mail: - Når fuld åbenhed ikke rækker

Annonce