Annonce
Helsingør

Her føler brandmændene sig godt behandlet: "Tak Helsingør"

Mik Hansen er glad for den modtagelse, som brandmændene fik i Helsingør Kommune. Foto: Torben Sørensen

Helsingør Kommunes Beredskab rykkede ud ti gange i løbet af natten, og beredskabsinspektøren beskriver modtagelsen som "fantastisk".

Annonce

Helsingør: Onsdag morgen vågnede mange op til nyheder om brandmænd, der var blevet beskudt med fyrværkeri nytårsaften forskellige steder i landet.

Det var dog en helt anden virkelighed, som Helsingør Kommunes Beredskab oplevede, da man var på arbejde på årets første dag.

Brandmændene var i aktion ved ti udrykninger, det samme antal som nytårsaften året før, og de fik også en varm modtagelse, men det var på en anderledes positiv måde.

- Overalt, hvor vi kom frem fik vi en fantastisk behandling, så jeg vil gerne sende en stor tak til Helsingør Kommunes borgere, siger Mik Hansen, der er beredskabsinspektør.

Som landets øvrige beredskaber har Helsingørs brandfolk også før oplevet forskellige former for chikaner, når de var på opgaver, også i tidligere år. Men ifølge Mik Hansen var stemningen og forståelsen for beredskabets arbejde helt i top i år.

Det bekræfter brandmændenes fællestillidsmand Per E. Thomsen, der selv var på vagt nytårsaften.

- Vi oplevede kun fantastisk opførelse og venlige mennesker hele natten, fortæller han som sin kommentar til den lokale modtagelse af brandfolkene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Sport

Bagom Bolden: Formentlig ikke set bedre

Annonce