Annonce
Helsingør

Her laver de Sjællands bedste pizza

- Vi er stolte, siger ejeren af La Rucola i Helsingør, der er kåret af kunderne som det bedste pizzeria på Sjælland. Og det andet bedste i Danmark. Foto: Lars Johannessen Foto: Lars Johan

La Rucola i Gefionscentret i Helsingør løber med en førsteplads på Sjælland og en anden plads på landsplan.

Annonce

Helsingør: Den bedste pizza på hele Sjælland laves i Helsingør. Nærmere betegnet i pizzeriaet La Rucola i Gefionscentret. Ud af 20.000 stemmer i hele Danmark har La Rucola opnået 859 stemmer, og det antal stemmer giver altså topplaceringen på Sjælland. Og yderligere en mindst lige så flot andenplads på landsplan.

Det er organisationen Opdag Danmark, der beder kunderne i hele Danmark om at stemme på deres yndlingspizzeria.

- Vi er enormt glade og stolte over at hente titlen til Helsingør, siger Abdullah Comert, 39, der har haft La Rucola i 10 år.

Han har blandt andet specialiseret sig i veganske pizzaer. Og som et kuriosum bager han også en særlig nutella-pizza.

Annonce

Stolte

Abdullah Comert står selv i forretningen hver dag, og her rækker han allerflest pizzaer af typen Sapore d'Italia, pyntet med tomat, mozzarella, bresaola, ventricina, parmaskinke, rucolasalat og cherrytomater, over disken. Det er den allermest populære og mest solgte pizza på menukortet.

- Ud over at være stolte af vores nye titel vil den også gavne os i vores markedsføring, ligesom vi får udleveret et diplom og nogle plakater, som vi kan hænge op, fortæller Abdullah Comert.

Organisationen Opdag Danmark guider, som det hedder, til de bedste oplevelser i Danmark med guides, billeder, afstemninger og en app.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Helsingør

Her vaskes den livsfarlige røg væk: - Vi skal have udryddet cancer hos brandfolk

Annonce