Annonce
Helsingør

Her vinder skaberglæden over iPad'en

Så er der blevet skabt et fuglehus, og stoltheden lyser ud af den unge mester. Foto: Lars Johannessen Foto: Lars Johan

- Børnene ser så stolte ud, når de får skabt et foderbræt eller et fuglebur, siger Jess Nielsen, næstformand i Flynderupgårds Venner, om vinterferie-aktiviteterne på museet.

Annonce

Vinterferie: Der er ikke en iPad eller et computerspil at få øje på i disse dage, hvor Flynderupgård Museet ved Espergærde byder på mere traditionsrige aktiviteter for børn, forældre, bedsteforældre og andre, der har lyst til at kaste sig ud i kreativ livsudfoldelse og skaberglæde i de smukke rammer.

De meget flittige folk i foreningen Flynderupgårds Venner har stablet tre dage på benene, spækket med kreative aktiviteter. Frem til og med torsdag kan man kigge indenfor og give sig i kast med at bruge nogle måske helt nye sider af sig selv eller tage børn eller børnebørn med og se glæden i deres øjne, når det lykkes at få tryllet en fuglekasse eller et farverigt fastelavnsris frem.

- Vi har blandt andet lavet nogle samlesæt i træ, hvor man banker lidt, sømmer sammen og så videre, og vupti! - pludselig står der et færdigt fuglebur eller foderbræt, siger Jess Nielsen, næstformand i Flynderupgårds Venner.

- Børnene ser så stolte ud, når de ser de færdige resultater af deres anstrengelser. Her er godt fyldt op med mennesker i alle aldre. Vores vinteraktivitet er blevet meget populær, siger Jess Nielsen om de mange gæster, der laver alt - fra fastelavnsris og strikning til at kværne havre til havegryn og klippe påklædningsdukker.

En billet koster 45 kroner for voksne, mens adgangen for børn er gratis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Klumme: De forbandede gule

Annonce