Annonce
Helsingør

Hjælp til udsatte: Lokalt værested modtager stor donation

Udover donationen på 25.000 donerer Dyrups PPG også fire kasser håndsprit, som ifølge Stubbens leder rækker til langt ind i 2021. Foto: Lars Johannessen.
Stubben i Helsingør er særligt glade for donationen, som kommer i en tid, hvor nedlukningerne har ramt værestedet hårdt økonomisk.

HELSINGØR: Onsdag formiddag var der store smil på læberne, da Stubben i Helsingør fik en lokal håndsrækning. Varmestuen og botilbuddet modtog nemlig en donation på hele 25.000 kroner.

Donationen, som kommer fra Dyrup PPG, skaber stor glæde hos leder af Stubben, Jette Nørgaard Rosenkrantz. Ikke mindst fordi, det lokale værested gennemlever en svær tid, hvor de især er presset på økonomien.


De gør en kæmpe forskel for de, som har det svært, så det er et rigtig godt formål at støtte.

Peter Sørensen, general manager i Dyrup PPG


- Det er stort for os og det sociale arbejde, vi laver, at modtage sådan en donation. Vi er meget taknemmelige over for Dyrup, siger Jette Nørgaard Rosenkrantz.

Annonce

Stor forskel

Peter Sørensen er general manager i Dyrup PPG, og ligesom Jette Nørgaard Rosenkrantz er han glad for, at muligheden for række en hjælpende hånd ud opstod.

- Stubben stod og manglede midler til at kunne udføre deres arbejde bedst muligt. Det vil vi meget gerne hjælpe dem med at kunne, forklarer Peter Sørensen.

- De gør en kæmpe forskel for de, som har det svært, så det er et rigtig godt formål at støtte, tilføjer han.

Han håber på, at donationen hjælper til at gøre livet lidt mere hyggeligt og trygt blandt de, som finder støtte i Stubben. Inspirationen til at donere penge til udsatte borgere kom fra en gåtur i København.

- I april gik jeg en tur inde ved Christianshavns kanaler, hvor jeg gik forbi mændenes hjem og så de stakkels mænd, som havde mistet deres værested, siger Peter Sørensen og fortsætter:

- Dem støttede vi, og nu har vi har igen muligheden for at hjælpe nogen, som har det svært.

Donationen fra Dyrup PPG er blandt de største, Stubben i Helsingør i det seneste år har fået.

- Pengene kommer til at gøre en forskel. Ligesom andre donationer fra private givere, virksomheder og kirker og puljer, som har et socialt engegement gør det, siger Stubbens leder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce