Annonce
Sport

Hornbæk vandt spændende målfest

Med en scoring og to assister satte Hornbæks anfører og 300 kamps jubilar Casper Porsgaard sit præg på 4-3-sejren over Gilleleje. Trods 300 kampe har unge Porsgaard fortsat langt op til den officielle klubrekord, som er på 408 kampe. Indehaver af den rekord er Kim Porsgaard, Caspers far. Foto: Susanne Prahl.
Hornbæk-anfører Casper Porsgaard kunne fejre sit 300-kamp jubilæum med en 4-3 sejr over Gilleleje.

Fodbold, serie 3: Det blev en begivenhedsrig kamp på kunstgræsset i Hornbæk tirsdag aften, da Gilleleje var på besøg. Lysanlægget på banen kan vel nærmest betegnes som en katastrofe, for der er kun lys i omkring halvdelen af lamperne. Og da mørket lagde sig over Hornbæk blev det ind imellem vanskeligt for aktørerne at orientere sig på visse dele af banen.

Mens det stadig var lyst var det Hornbæk, der kom bedst ud af starthullerne. Anfører og 300-kamps jubilar Casper Porsgaard bragte sit hold i front i det tredje minut, da hans afslutning sneg sig i mål, tæt op af den ene stolpe. Oplæg fra Mikkel Petersen.

For anden kamp i træk var det Hornbæks alt-mulig-fodboldmand, Søren Storminger-Dalgaard, der vogtede målet, og han måtte vise sin styrke flere gange i den første halve time over for de aggressive og hårdt arbejdende Gilleleje-spillere.

Annonce

Så i stedet blev det 2-0 i det 32. minut, da Mads Jørgensen fra kort afstand udnyttede en ripost, efter Mikkel Anbergs indlæg, via en forsvarer, havde ramt den ene målstolpe.

Så fulgte en forfærdelig afslutning på halvlegen, set med Hornbæk-øjne. For lige pludselig viste det energifyldte Gilleleje-mandskab prøver på deres evner. Hvad angår aggressivitet, vilje og energi overmatchede de hjemmeholdet, og med tre hurtige scoringer i det 37., 39. og 43. minut fik de vendt kampen totalt. De var først på alle bolde, og det var et lidt rystet Hornbæk-hold, der gik til pause.

Stormingers finger af led

Ti minutter efter pausen måtte Hornbæk-keeper Søren Storminger-Dalgaard udgå med en finger, der var gået af led, og da disse linjer blev skrevet var den endelige diagnose endnu ikke stillet. Man frygtede lidt for et brud på fingeren. Heldigvis havde Hornbæk en super substitut til målmands-trøjen i den nuværende angriber, Daniel Ruberg, der som bekendt har en fortid mellem stængerne på FC Helsingørs divisionshold.

Der var vist ikke så mange på sidelinjen, der troede på et Hornbæk-comeback i anden halvleg, men spillerne ville det anderledes. Den sæsondebuterende Malte Prahl ramte sammenføjningen og Nicolai Stevns brændte i helt fri position. Og det skulle vise sig at være et varsel om en forrygende afslutning af Hornbæk. Med 11 minutter igen sendte dagens jubilar Casper Porsgaard et frispark ind foran mål, hvor Viktor Drachmann fik snittet udligningen i mål med hovedet.

Og så var alt lige pludseligt muligt. I de sidste ti hektiske minutter var der chancer i begge ender af banen, men det blev dagens jubilar, der endnu engang havde næstsidste fod på bolden, da Jonas Brinch Lorentzen i det 86. minut brød igennem i højre side og sendte bolden i mål.

Med den anden sejr på seks dage avancerede Hornbæk til femtepladsen med otte point for de første fem kampe. Anfører Casper Porsgaard indtog en fortjent hovedrolle, men alle bidrog i en flot fight og lidt uventet comeback i slutfasen.

Hornbæks næste opgave er endnu en hjemmekamp. Modstanderen er Tikøb, og det opgør spilles torsdag den 23. september kl. 19.00, hvor der forhåbentlig er fuldt blus på lysanlægget på kunststofbanen i Hornbæk.

Af Peter Clausen

Annonce
Helsingør For abonnenter

Chokpris: Danmarks dyreste sommerhus ligger i Hornbæk

Nordsjælland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Fredagens coronatal: 324 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Live: Elijah Just smadrer FC Helsingør i foran med to!!!

Helsingør For abonnenter

Kæmpe kloakregning på vej til lokale boligejere: - Det er ikke rimeligt

Sport

Anfører ude i topbrag: Skal giftes

Erhverv

Genstart efter en svær tid: Nu sprøjter den tidligere vaskehal sunde chokolader ud

Snekkersten

Ups - forkert adresse: Politi og redningsmandskab kørte forgæves

Helsingør For abonnenter

Koster tæt på en milliard kroner: Her skal Espergærdes veje og indkørsler graves op, så kloakvandet ikke ender i Øresund

Sport

Stadig ingen point: - Det er alt for tidligt at bekymre sig

Nordsjælland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Helsingør

Første private lejer til nyt sundhedshus er på plads: - Vi vil gerne sætte endnu en nål på landkortet i Helsingør

Danmark

Løvkvist: Thulesen vil trække en streg i sandet - men vil Pia K. dele vandene?

Erhverv

Omstridt by-forum lukker: - Kritikken har været hård

Erhverv For abonnenter

Festen udebliver for de erhvervsdrivende til kulturnat i Hornbæk: - Vi tjener ikke på det

Kultur

Guide: Fem ting du kan opleve til kulturnat i Hornbæk og Tikøb

Annonce