Annonce
Helsingør

Hornbækløbet håber på deltagerrekord

Godt 400 deltog i Hornbækløbet i 2018, men i år håber Hornbæk Rotary Klub, at der sættes ny deltagerrekord.

Varmen begrænsede deltagerantallet til 400 sidste år, men i år satser arrangørene på at mere end 650 stiller til start.

Annonce

Hornbæk: "Klassisk dansk sommervejr og en blanding af sol, byger og på enkelte dage også regn".

Indrømmet, denne langtidsprognose fra DMI er lidt generel, men det ser i hvert fald ikke ud til at der kommer en hedebølge lørdag den 27. juli.

Netop hedebølgen var sidste år grunden at der "kun" var 400 deltagere til det traditionsrige løb.

I år udebliver heden, og dermed har arrangørerne af Hornbækløbet en god mulighed for at opnå at sætte ny deltagerrekord for løbet. For at nå det skal man runde 650 tilmeldinger.

Tilmeldingen er fuld gang, og Michael Olsen fra Hornbæk Rotary Klub, der arrangerer løbet mener da også at man har en god "vare":

- Det er måske landets smukkeste rute – de toptrænede løbere elsker den, men den kan også nydes i lavere tempo og den er meget familievenlig, da man roligt kan vandre sig gennem de fem kilometer, siger han.

Som de tidligere år starter og slutter ruten på strandpromenaden på Øresundsvej i Hornbæk. Der kan vælges mellem løb på 5km og 10km samt en gåtur på 5km.

Arrangørerne peger selv på at der kan være mange gode grunde til at deltage, men at den allervigtigste er at overskuddet går til lokale initiativer til gavn for lokalsamfundet.

Løbet støttes også af lokale sponsorer, der bidrager med en krone for hver deltager løbet, så også af den grund håbes der på et godt fremmøde.

Det koster 60 kr. for deltagere under 16 år og deltagere på gå-turen. Er man over 16 år er prisen 110 kroner.

Man kan tilmelde sig løbet via hjemmesiden www.hornbækløbet.dk eller på løbsdagen ved tilmelding- og -udleveringsteltet.

Tilmelding og udlevering af startnumre sker i start-og målområdet og deltagere anbefales at møde op i god tid. Startnumre kan afhentes fra kl. 9.00 på selve løbsdagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

FC Helsingør tabte til Superligahold

Debat

Debat: DBU udviser ikke loyalitet

Coronavirus

Live:  Første plejehjemsbeboere får andet skud coronavaccine søndag

Annonce