Annonce
Helsingør

Hotel vinder pris igen: Har Danmarks bedste spa

Gita Grauslund, en glad spachef.
Årets Spa-hæder tilfaldt igen Marienlyst Strandhotel.
Annonce

HELSINGØR: For andet år i træk kan Marienlyst Strandhotel glæde sig over at have Danmarks bedste spa. Ved et arrangement ved navn Danish Beauty Awards løb Helsingør-hotellet nemlig igen med prisen som Årets Spa akkurat som i 2019.

Det var 14. gang, at Danish Beauty Awards blev afholdt - denne gang dog virtuelt. Og Marienlyst Strandhotel fik altså digital hæder, da hotellet blev råbt ud som Årets Spa foran konkurrenterne Great Northern, Hotel Vejlefjord, Comwell Kellers Park og Himmerland.

Annonce

Ubeskrivelig

”Vi elsker det her skønne sted. Her er god atmosfære. Spaen er ny og moderne, kobberet er interessant, vandet er klart, havet er lige der, saunaen er dejlig, personalet venligt, kompetent og imødekommende – men intet overgår udsigten fra spaen. Den er ubeskrivelig. Hvilken beliggenhed. Den må være svær at overgå noget sted i verden,” var meldingen fra dommerpanellet bag Danish Beauty Award.


Jeg kan slet ikke beskrive, hvor glad og stolt jeg er over denne flotte pris

Gita Grauslund, spachef


- Jeg kan slet ikke beskrive, hvor glad og stolt jeg er over denne flotte pris. Det var en meget stor ære at vinde den sidste år, men at blive tildelt den for andet år i træk, det er svært at beskrive, hvor stort det er. Mine fantastisk dygtige kolleger og jeg gør os hver dag umage for at skabe de bedste rammer for vores gæster, hvor de føler sig godt tilpas og altid bliver mødt med professionalisme, smil og god service, forklarer chefen for Marienlyst Strandhotels Strandspa, Gita Grauslund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Klumme: Er Gud fra Færøerne?

Annonce