Annonce
Alarm 112

Hus Forbi-sælger afslørede tøjtyv i Espergærde: - Møgirriterende

- Det sker desværre et par gange i kvartalet, og det er møgirriterende, siger butikschef Peter Hansen. Foto: Lars Johannessen.
En kvindelig tyv forsøgte at stikke af med en stak t-shirts fra Tøjeksperten i Espergærde Centret. - Det sker desværre et par gange i kvartalet, fortæller butikschef Peter Hansen.
Annonce

ESPERGÆRDE: En årvågen Hus Forbi-sælger, der mandag formiddag stod ved Øster Torv i Espergærde Centret, lagde mærke til, at en kvinde ikke havde i sinde at betale, da hun greb en stak t-shirts hos Tøjeksperten.

Han gav besked til de ansatte i butikken, som løb efter kvinden, der stak af i retning mod parkeringspladsen ved Vestermarken.


Det sker desværre et par gange i kvartalet, og det er møgirriterende

Peter Hansen, butikschef


Da en butiksmedarbejder var i hælene på hende, valgte hun dog at smide stakken af t-shirts ned i melon-montren ved Netto.

- Min kollega nåede desværre ikke at spænde ben for hende. Hun råbte 'kør, kør, kør' og drønede afsted i en Skoda Fabia, der holdt baglæns parkeret, så den var klar, siger butikschef Peter Hansen fra Tøjeksperten.

Annonce

Er sket mange gange før

Det er langt fra første gang, at butikken får uønsket besøg af tøjtyve, fortæller han.

- Det sker desværre et par gange i kvartalet, og det er møgirriterende. Men det har været slemmere før i tiden, siger Peter Hansen.

Medarbejderen fra Tøjeksperten nåede at notere nummerpladen på den Skoda Fabia, som tyven stak af i.

Nordsjællands Politi kender registreringsnummeret på bilen, oplyser politiet i døgnrapporten.

For nylig skrev Helsingør Dagblad, at en anden butik i Espergærde Centret - Jytte Sobczyk - fik stjålet en dyr designerkjole fra udstillingen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Klumme: De forbandede gule

Annonce