Annonce
Helsingør

- Hvor er jeg glad for at bo i Helsingør kommune

Der er dejligt i Helsingør, blandt andet på grund af de fine strande, mener Jens Bertram fra De Konservative. Fotograf: Charlotte de la Fuente.

DEBAT: Hvor er jeg glad for at bo i Helsingør kommune

I en tid hvor mange mennesker ikke kommer ud og rejse, der kan man da kun glæde sig over at bo i Helsingør kommune, det gør jeg hver eneste dag – og når jeg bliver spurgt, om jeg stadig har ferie, så er svaret – Jeg bor i Hornbæk, jeg behøver ikke holde ferie. Men hvad er det så som er så godt her?

For det første så har vi mange dejlige strande, og på de fleste af dem har vi livreddere, for Helsingør Kommune har valgt at bruge penge på badesikkerheden. De samme strande er i år blevet udstyret med badestole til mennesker med fysisk handicap, for vi vil gerne give så mange som muligt muligheden for at nyde strand og vand. Vi har også små og mellemstore havne på hele kysten, og de summer af aktivitet og stemning, de er alle et besøg værd.

Annonce

Hvis man er mere til skov & natur så er det ”Natureventyr” man skal prøve, det kræver blot at man downloader app’en NATUREVENTYR, og så er der fine børnevenlige ruter fire steder i Kommunen.

Vi har lige nu Passage Festival i hele kommunen, underholdning for både store og små, med gadeteater fra mange europæiske lande, til stor glæde alle de steder de har optrådt.

Hvis du er blevet interesseret, kan du læse meget mere på: www.helsingorguiden.dk

I næste uge er der ”Hornbæk Uge 31” et overflødighedshorn af aktivitetstilbud og velvære for både børn og voksne.


Næ, der er ingen grund til at rejse væk herfra.

Jens Bertram, De Konservative


Og når vi nu er ved Hornbæk. Byen er for et par år siden blevet løftet med to dejlige hoteller, vi har fået en ny og driftig ejer i fiskebutikken på havnen, vi har fået ny restaurant på hjørnet ned til stranden, og alle de ”gamle” restauranter og caféer blomstre i denne sommertid, næ, der er ingen grund til at rejse væk herfra.

Og hvorfor fortæller jeg så alt det her? Det gør jeg fordi, at det også er en del af det politiske arbejde at skabe rammer for, at den del af vores erhvervsliv, der har sommerturisme som hovederhverv. For langt de fleste af de tilbud, som vi har i løbet af en sommer, de kræver økonomisk hjælp eller på anden måde, at kommunen indgår i samarbejde med aktørerne.

Kommunen har også en anden vigtig opgave, at sørge for alt det affald, som helt almindelige borger glemmer, når de er på tur i kommunen - her kan jeg glæde mig over NSPV og Forsyning Helsingør. I samarbejde sørge de for, at det bliver samlet ind og kørt væk.

Så alt i alt er jeg rigtigt godt tilfreds med at bo i så dejlig en kommune, hvor der også er plads til den service over for kommunens borgere og alle de mange turister, som besøger os.

God sommer.

+

De otte partier i Helsingør Byråd får på skift mulighed for at skrive et længere indlæg i HD Debat om et politisk emne, som ifølge ugens parti er særligt vigtigt lige nu. I dag er det  Jens Bertram fra De Konservative, der skriver.

Annonce
Helsingør

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Navne For abonnenter

Vognmand fra Saunte med interesse for mennesker, mursten og musik: Anders har taget sit sidste billede

Danmark

Mandagens coronatal: 1411 nye coronasmittede - højeste tal i efteråret

Annonce
Annonce
Annonce
Helsingør

Udrykning i Helsingør: Mindst 20 personer i masseslagsmål

Helsingør For abonnenter

Fritidshus steg 2,6 millioner på et år

Helsingør

Klimaforskere varmede op til topmøde: Vandstanden i Helsingør stiger, hvis isen begynder at smelte på Arktis

Erhverv

Helsingør-virksomhed er med i forreste række på klimatopmøde: - Vi vil gerne sætte tanker i gang hos verdens statsoverhoveder

Helsingør

Jette, Mette og Ann-Britt i fælles opråb: -Vi har simpelthen ikke tid nok til de ældre

Erhverv For abonnenter

Allan giver sit livsværk videre: - Det bliver ligesom at få min anden ungdom

Debat

Unge-debat; “Nej men, hvor er du så’n rigtigt fra?”

Helsingør

Bergs Bureau: Fredet mur i frit forfald - hvorfor griber de ansvarlige ikke ind?

KANDIDATTEST

Ved du, hvem du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Helsingør

Ældreplejen har massiv mangel på medarbejdere: Sådan vil politikerne forbedre forholdene

Helsingør For abonnenter

Fremmed kvinde fødte tre børn i Amandas hus: Nu skaber hun nyt liv i den gamle fødeklinik

Alarm 112

55-årig kvinde er dræbt af knivstik i Tisvildeleje

Annonce