Annonce
Helsingør

I kø for at købe bolig

Klaus Burchard og hustruen Kirsten Burchard var også mødt op i god tid i forvejen for at sikre sig en bolig.

Flere havde slået sig ned med termokande og campingstol fra morgenstunden for at komme først i køen til at købe en af de kommende Mørdrup-lejligheder i Espergærde.

ESPERGÆRDE: I maj 2020 skulle der efter planen være opført 39 lejligheder fordelt på fire punkthuse på arealet ved Erna Hagemanns Vej.

Et byggeri der på forhånd er så stor interesse for, at flere interesserede købere var mødt op fire timer før for at være sikre på at komme først i køen.

Hyggeligt

En af dem var 84-årige Nanna Læssøe, som tilbragte ventetiden med datteren Lisbeth Læssøe. Det betalte sig, hun var nummer et i køen og har dermed sikret sig retten til at forhåndsreservere en bolig.

- Det har været hyggeligt. Vi har siddet og sludret fire, fem stykker. Nogle af os kendte hinanden i forvejen. Min mand og jeg vil gerne købe en af de nybyggede lejligheder og sælge vores hus, som vi har boet 32 år i, fortæller Nanna Læssøe.

- Det er alligevel utroligt, at man er nødt til sidde i kø for at få lov til at købe en nybygget lejlighed til tre millioner kroner. Men det siger noget om interessen for boliger, mener Lisbeth Læssøe, som ud over sit civile job er valgt ind i Helsingør Byråd for De Konservative.

Kaffe og sudoku med

Også 79-årige Klaus Burchard og hustruen Kirsten Burchard, som bor i hus på 42. år på Tibberup Allé, var mødt op i god tid i forvejen.

Som nummer to i rækken kan ægteparret også se frem til at flytte ind i det nye byggeri om to år, hvis de vælger at sige ja til at købe.

- Vi har et stort hus, vi skal af med. Det var ikke så slemt at vente. Vi havde kaffe, mad, sudoku og campingstole med, fortæller Klaus Burchard.

Stor interesse

Det er ejendomsmæglerfirmaet Danboligs lokale mægler, der står for salget. I Danbolig er man ikke i tvivl om, at boligerne dækker et behov.

- Vi oplever generelt en stor interesse for at købe boliger i Espergærde. Vi har lige solgt Mørdruphusene i Nørremarken, som er rækkehuse. De blev solgt ret hurtigt, og her kunne vi også fornemme, der var en stor interesse for lejligheder, fortæller projektleder Katrine Enø.

De nye kommende lejligheder sælges som to-, tre- og fireværelseslejligheder og koster i prisklassen fra omkring 2,8 til 4,3 millioner kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Debat: Fra himmelen er du faldet

Debat For abonnenter

Lad os lige tænke os om, inden vi drømmer os væk på bølgen blå

Annonce