Annonce
Helsingør

I morgen aften står Jettes fyldte chokolader deres prøve

Jette Stub satser på sine hjemmelavede fyldte chokolader, når hun i aften deltager i "Sukkerchok" på TV 2 Fri. (Foto: Per Arnesen/TV 2 Fri)

Da Jette Stub deltog i "Den store bagedyst", blev det starten på et kageeventyr. Nu prøver hun med slik i programmet "Sukkerchok".

Tikøb: Sidste gang Jette Stub deltog i et landsdækkende TV-program, førte det til, at hun sprang ud som kagebager i stor stil. Denne gang fører det til, at hun nu også vil føje slik til repertoiret. Onsdag kl. 20.40 er Jette Stub fra Tikøb en af deltagerne i programmet "Sukkerchok". Her skal ti deltagere dyste på deres evne til at lave mundgodt.

Onsdagens program er for længst optaget, og deltagerne må ikke fortælle, hvordan det går. Jette Stub kan dog godt røbe, at der dystes i to discipliner, hvor den ene er noget man selv vælger.

- Da jeg fik det at vide, valgte jeg straks fyldte chokolader, for dem har jeg altid elsket at lave, fortæller Jette Stub.

https://www.instagram.com/p/BppVqOuFFY-/

Det var i 2015, at Jette Stub dukkede op i "Den store bagedyst". Hun synes den dag i dag stadig, at hun røg for tidligt ud, men hun lærte rigtig meget.

- Og på vej hjem i bilen besluttede jeg, at det ikke skulle stoppe her, men være begyndelsen på et nyt eventyr, fortæller hun.

Så Jette Stub begyndte at arbejde mere og professionelt med sin hobby. Gradvist fik hun flere og flere opgaver, og det er faktisk Helsingør Dagblads skyld, at hun i dag ejer og driver firmaet "Kagefryd".

- Da jeg lavede kagerne til jeres store 150 års reception, kunne jeg godt se, at nu begyndte jeg at have kunder nok, siger hun. I 2017 startede hun Kagefryd. Efterhånden har hun fået flere caféer, som hun leverer fast til, og har også fået nogle opgaver med at udvkle nye opskrifter, der tegner lovende.

- Drømmen er at lave en bog med små historier om mine opskrifter, for de har jo netop alle sammen nogle historier, fortæller hun.

Ligesom hun har lært meget af deltagelsen i "Den store bagedyst", har Jette Stub allerede fået meget viden af deltagelsen i "Sukkerchok". Så meget, at hun nu har føjet slikproduktion til virksomheden, hvilket man blandt andet kan se, når hun er aktiv på mange af julens basarer.

"Sukkerchok" vises onsdag klokken 20.40 på TV 2 Fri. Hvis Jette Stub går videre, kan man igen følge hende næste onsdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat For abonnenter

Lad os lige tænke os om, inden vi drømmer os væk på bølgen blå

Annonce