Annonce
Alarm 112

Igen: Politiet smed mundbindsnægtere ud af Madmarkedet

Værftets Madmarked i Helsingør blev igen provokeret af mundbindsnægtere. Ingen af personerne på billedet har noget med sagen at gøre. Foto: Lars Johannessen.
Annonce

HELSINGØR: En gruppe på syv personer i alderen fra 28 til 77 år blev onsdag aften bortvist fra Værftets Madmarkedet på Ny Kronborgvej. Personerne var klokken 17.46 mødt op uden mundbind og oplyste, at de på grund af helbredsmæssige årsager var fritaget for at bære dem.

Da personerne blev opfattet som konfliktsøgende både over for ejerne og andre gæster, bad spisestedets ejere dem om at forlade stedet, men det ville personerne ikke rette sig efter.  Personalet ringede derfor til politiet. Lidt efter dukkede en patrulje op og smed mundbindsnægterne ud.

Lederen af Værftets Madmarked, Gry Brix har tidligere sagt, at hun selv bestemmer, hvem der skal lukkes ind restaurantområdet. Foto: Lars Johannessen.

Det var tredje gang, gruppen af personer hjemsøgte Værftets Madmarked inden for nogle uger. Hver gang har politiet smidt dem ud, efter at de har nægtet at efterkomme personalets anmodninger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Klumme: Der skal ikke så meget til…

Annonce