Annonce
Helsingør

Indbrudstyve gik på arbejde igen

Der har været en del indbrud i private hjem i Helsingør kommune i de senere dage. Foto: Lars Rievers, Ritzau Scanpix
De senere dage har budt på mange anmeldelser om indbrud i private hjem.
Annonce

HELSINGØR: Antallet af indbrud rasler ned, men tyvene har ikke helt opgivet ævred, fremgår det af en en opgørelse fra Nordsjællands Politi over indbrud i de senere dage og nætter.

Der er blandt andet meldt om indbrud i en bolig på Essingen i Snekkersten, hvor der blev stjålet et pas. Men også på Kølen i Snekkersten var der indbrud. Et vindue blev opbrudt i et rækkehus og der blev stjålet PlayStation, smykker og en pc.

Ved et indbrud i Kelleris Høj Espergærde blev der slået hul i en rude, men politiet ved ikke, hvad der er stjålet.

På Jupitervej i Hornbæk forsøgte to ukendte gerningsmand at trænge ind i et hjem ved at brække en terrassedør op lørdag nat. Men beboeren vågnede og så to personer flygte i mørket.

Smykker, sølvtøj og en computer blev rovet ved et indbrud i en villa på Ndr. Strandvej i Ålsgårde fredag aften. Tyven skaffede sig adgang til huset via en havedør.

Annonce

Flere ure stjålet

På et tidspunkt mellem fredag aften og lørdag formiddag var der indbrud i to villaer på Carl Plougs Vej i Helsingør. Tyvene brød vinduer op for at komme ind og fra den ene blev der stjålet smykker og udenlandsk valuta.

På Lindestien i Helsingør blev der mellem lørdag og søndag stjålet en computer og flere ure under et indbrud i en villa. Tyven brød et køkkenvindue op for at komme ind.

En tyv måtte til gengæld opgive sin aktivitet efter at have brudt et soveværelsesvindue op i en bolig på Fr. Leyels Vej i Snekkersten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Klumme: Der skal ikke så meget til…

Annonce