Annonce
Livsstil

Inges køkken: Havesalat

Foto: Skovdalnordic.com

I maj skal vi nyde, at sommeren endelig er på vej, så vi vil pynte vores mad med spiselige blomster her i madskolen.

Den første blomst, som vi skal spise, er havenellike (Dianthus caryophyllus). Det er en staude, som kan overvintre i Danmark. Man kan lave stiklinger indendørs og plante dem ud i maj, når der ikke kommer mere nattefrost, eller man kan plante flerårige eksemplarer direkte i jorden omkring september.

Der er et kæmpe udvalg af farver og former, og de både dufter og smager godt på salater og er også særdeles velegnede til kager og is.

Annonce

Ingredienser

  • 200 g blandede spæde salatblade
  • 1 avocado
  • 50 g oliven
  • 300 g kylling
  • 1 dl jomfruolivenolie
  • 1 håndfuld spiselige havenelliker
  • 200 g Rå Thor fra Naturmælk (ost)

Sådan gør du

Steg kyllingestykkerne i olie og læg dem til side.

Skær avocadoen i skiver.

Skær tynde skiver af osten.

Bland salatblade, oliven, spiselige blomster, avocado og osteskiverne.

Anret på en tallerken.

Læg kyllingestykker på toppen og dryp med en god olie.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Eriksen har sendt besked til Inter-spillere i gruppechat

Helsingør For abonnenter

Maiken er blevet glad for hjemmekontoret: - Jeg er blevet en bedre mor og kone af at kunne arbejde hjemme

Annonce