Annonce
Navne

Morgensang i sommerhuset via skype: Jørn og Mariannes æresport a la corona-style

Parrets døtre Signe, Lærke og Rie havde lavet en æresport for mor og far hjemme i Skovparken. Her sang de for dem - i sommerhuset i Skiveren via facetime.
Parrets døtre Signe, Lærke og Rie havde lavet en æresport for mor og far hjemme i Skovparken. Her sang de for dem - i sommerhuset i Skiveren via facetime.
Annonce

GULDBRYLLUP: Reklamemanden Jørn Duus og hans hustru, redigeringstekniker i DR Marianne Mølck, bor i Skovparken i Espergærde. Fredag kunne de fejre guldbryllup efter de første 50 års glæder og sorger (1971-2021). Men et telefonopkald afslørede, at parret ikke var hjemme i Skovparken for at fejre dagen.

- Det fejrer vi i absolut stilhed, langt fra det meste, tæt på hinanden, heroppe i et snedækket Skiveren, siger Jørn Duus med frisk stemme fra Nordjylland.


Pigerne sang for os tidlig morgen udenfor det pyntede opgang og sammen med venner og børnebørn – i coronasikret stil, naturligvis. Og så kunne vi følge dem og høre sangen i sommerhuset - på facetime. Hvilken herlig overraskelse!

Jørn Duus


- Vi fejrede nytåret heroppe i sommerhuset, kun os to - og der var ikke rigtig nogen grund til at køre hjem til Espergærde til vores guldbryllupsdag, når man alligevel kun må være fem samlet. Og slet ikke når vi i familien er 14 - mindst!

- Men det forhindrede ikke vores tre døtre Signe, Lærke og Rie at lave en æresport for mor og far – altså hjemme i Skovparken, fortæller Jørn Duus.

- Pigerne sang for os tidlig morgen udenfor det pyntede opgang og sammen med venner og børnebørn – i coronasikret stil, naturligvis. Og så kunne vi følge dem og høre sangen i sommerhuset - på facetime. Hvilken herlig overraskelse! siger han.

Helt alene i det nordjyske var Jørn og Marianne dog ikke på selve dagen. De fik et par gæster og de havde ligefrem en indendørs æresport med.

Gæsterne var tv-kendisserne Mads og Jens fra Tversted ved Tannis Bugt tæt ved Skiveren. De to blev kendt fra DRs kræmmerprogrammer og de driver ”Lykkegaard Galleri Marskandiser” sammen. Så Jørn og Mariannes guldbryllup kom på flere måder i hus på dagen nær Skiverens skønne strandenge, agerjorde og fjordarealer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

I coronaens skygge: Sport for de bedste

Debat

Klumme: Sociale medier

Annonce