Annonce
Navne

Johnny Reimar har solgt strandvejsvillaen

Johnny Reimar har i omkring 15 år nydt synet over Øresund fra sin villa i Ålsgårde. Foto: Boliga.dk
Den kendte troubadour, der satte sin villa til salg i juni, har nu sagt farvel til Ålsgårde.
Annonce

ÅLSGÅRDE: I omkring 15 år har den folkekære visesanger Johnny Reimar haft adresse på Nordre Strandvej i Ålsgårde, men nu han og hustruen Annie solgt villaen.

Efter blot en måneds tid på markedet har strandvejsvillaen fået nye ejere, skriver Boliga.dk.

Huset, der har 164 kvadratmeter fordelt på fem værelser med udsigt til Øresund, blev solgt for 4.250.000 kroner.

Foto: Boliga.dk

Reimar havde sat prisen ned med 45.000 kroner i forhold til den oprindelige udbudspris, og det så ud til at være den rigtige taktik - for kort tid efter blev Sikke'n Fest-sangerens villa solgt.


For de nye ejere var der tale om en god pris - de har nemlig købt deres nye hjem til en kvadratmeterpris under gennemsnittet

Boliga.dk


Det betyder, at parret nu kan vinke farvel til placeringen på Sjællands nordlige kyst i Helsingør Kommune, men de behøver ikke at lede efter et nyt sted at hænge tyrolerhatten - i 2014 købte parret nemlig en 143 kvadratmeter stor villa i forstadskommunen i Gentofte for lidt over fem millioner kroner.

Annonce

God pris for køberne

For de nye ejere er der tale om en god pris - de har nemlig købt deres nye hjem til en kvadratmeterpris under gennemsnittet.

Husene i den nordsjællandske by koster nemlig i øjeblikket omkring 28.800 kroner i gennemsnit - hvorimod køberne af sangerens villa har givet lige over 25.900 kroner for hver kvadratmeter - og det er altså inklusiv havudsigt.

Foto: Boliga.dk

Efter mere end 60 år på den danske musikscene er troubadouren stadig ude og spille koncerter med sine velkendte viser og højt humør.

De fleste kan nok synge med på en af Johnny Reimars mange evergreens - om det så er 'Lille fregnede Louise' eller 'Du burde Købe dig en Tyrolerhat'. Han startede sin musikkarriere i bandet The Cliffters i 1961 i hjembyen Odense.

Foto: Boliga.dk
Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce