Annonce
Helsingør

Jonas Henriksen forlænger med FC Helsingør

Jonas Henriksen (th.) bliver i FC Helsingør trods nedrykning. Han er sikker på en hurtig retur til 1. division. (Foto: Claus Birch)

Forsvarsspilleren Jonas Henriksen tager turen med FC Helsingør ned i 2. division.

Fodbold: Da FC Helsingør rykkede i Superligaen, blev Jonas Henriksen hentet ind fra AB. Efter sommerferien står den på 2. division, og forsvarsspilleren er fortsat med om bord.

Nu har han forlænget sin aftale med endnu et år.

- Jeg er glad for, at vi er blevet enige om at fortsætte samarbejdet. Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi rykkede ned, men jeg tror fortsat fuldt og fast på projektet i FC Helsingør, og derfor var jeg også meget interesseret i at fortsætte i klubben. Det bliver godt, lover Jonas Henriksen.

Den 28-årige bagkæde-spiller var ikke meget i aktion i hans første halvandet år i klubben, som var præget af skader og en lang vej ind på Superliga-holdet.

Annonce

Stort ansvar for nedrykning

I foråret 2019 har han været fast mand og været en af de få spillere, der overordnet har haft en godkendt halvsæson på et ofte tabende FC Helsingør-hold.

Nu er det tid til at prøve sejrens sødme. Det er længe siden, for de sidste mange kampe i foråret endte uden sejr.

- Det var sgu ikke sjovt, og det var hårdt at rykke ned, og vi som spillere havde et meget stort ansvar for nedrykningen, og det er også derfor, at jeg gerne vil være med til at få klubben på ret køl efter nedturen, lyder det fra Jonas Henriksen, der har svært ved at forklare den historiske nedtur med to nedrykninger i træk.

- Vi har bare ikke været skarpe nok, og det blev godt nok dyrt, men forhåbentlig har vi lært af det, så vi kommer stærkere tilbage - og tilbage, det kommer vi. Det er jeg helt sikker på, siger Jonas Henriksen.

Han er netop taget syd på for at få samlet de sidste kræfter til sæsonen, som indledes i august, mens forberedelserne allerede påbegyndes i slutningen af denne måned.

Annonce

Høj prioritet

Henriksen er den seneste af de mange brikker, som den sportslige ledelse i FC Helsingør har lagt i det samlede puslespil til truppen forud for næste sæson.

- Jonas Henriksen har været meget højt prioriteret for os, og vi er begejstrede for, at det er lykkes os at få en aftale på plads. Han er en helt igennem god fyr, der passer perfekt i vores setup med talent og rutine. Jonas er en, som de unge kan læne sig op ad og lære en masse fra, siger Brian Gellert, der er chefscout med ansvar for blandt andet forhandling og rekruttering af spillere.

- Han var plaget af skader i lang tid, da han kom til klubben, men det seneste halve år har Jonas været sund og rask, og han har gjort det godt, fortsætter Gellert.

Jonas Henriksen er på en deltidsaftale, hvor han kan træne formiddag og samtidig passe sit håndværkerfirma ved siden af.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Klumme: Kendis kender…

Annonce