Annonce
Helsingør

Jubilæum: Kvistgårds hårde hund scorede i sin sidste kamp

Kvistgård IFs formand Bo Seium-Jensen havde en medalje og blomster med til Jesper Gertsen før hans - måske - sidste kamp på førsteholdet . (Foto: Torben Sørensen) Foto Torben Sørensen

Lørdag blev Jesper Gertsen fejret for 40 år som klubmedlem, og han var samtidig med til at sikre klubben en vigtig sejr.

Annonce

Kvistgård: - Jeg har kostet nogle korsbånd, foruden mine egne, slår Jesper Gertsen fat lige før kampstart. Han har nummer 5 i Kvistgård IFs blå dragt. Det tal signalerer normalt at man er forsvarsspiller, og det er Jesper også.

Han er heller ikke i tvivl om hvilken type forsvarsspiller han er. Ikke teknikeren, den løbestærke eller den hurtige. Nej, Jesper er ham, som modstanderne slår sig på.

- Jeg er ham, der går til stålet slår han fast.

Lørdag var Jesper Gertsen for foreløbigt sidste gang klar til at gå til stålet for Kvistgård IFs førstehold.

Samme dag kunne Jesper Nielsen nemlig fejre 40 års jubilæum som medlem af Kvistgård IF.

Fra den spæde start som 6-årig har Jesper altid været i forsvaret, og det er blevet til mange kampe på klubbens førstehold. Nu spiller han dog mest på klubbens old-boys hold, og ifølge klubbens forman Bo Seim-Jensen, så blev lørdagens kamp Jespers sidste på førsteholdet. Selv om han ikke vil udelukke, at han måske alligevel træder til, hvis der virkelig bliver brugt for hjælp.

Det er også forholdsvist sjældent at spillere i en alder af 46 år stadig er med på det bedste hold.

Jesper Gertsen fik dog vist sit værd i kampen, der var vigtig for Kvistgård IF. Holdet kæmper for at holde sig i Serie 4, og det bidrog Jesper Gertsen til. Kampen mod Hornbæk IF blev vundet med 2-0 og det sidste mål blev scoret af netop Jesper Gertsen.

Nu går der nok lidt tid, før en Gertsen igen kommer med på holdkortet, med mindre han altså igen hjælper klubben i en nødsitutation. Ellers bliver det nok sønnen William, der som femårig allerede har været med til fodbold et par gange. Den anden søn Tobias kan måske også komme med, men skal være lidt ældre, han er kun tre uger gammel.

Med lørdagens sejr ligger Kvistgård IF stadig til nedrykning med 13 point efter 16 kampe. Men klubben har lige så mange point som Humlebæk IF, der ligger lige over, på den rigtige side af nedrykningsstregen, og der er også kun tre point op til næste hold, FIF Hillerød.

Ud over Jesper Gertsens jubilæumskamp blev lørdagens kamp ogås mindeværdig af en mere trist grund.

Kvistgård IFs spillerede spillede nemlig med sørgebind fordi klublegenden, Jørgen "Maler" Nielsen døde i søndags. Derfor blev kampen også indledt med et minuts stilhed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Klumme: De forbandede gule

Annonce