Annonce
Leder

Kære læser: Få tip til din danske ferie

Redaktør Peter Hagmund-Hansen. Foto: Lars Johannessen
Annonce

Der er meget mere i dit avisabonnement end nyhederne på helsingørdagblad.dk eller i den fysiske avis. Hvis du går ind på helsingordagblad.dk, kan du f.eks. finde en lang række artikler, tips og forslag til, hvor og hvordan du kan holde ferie i Danmark. Hvilket jo er ganske relevant i denne usædvanlige coronasommer.

På helsingordagblad.dk/ferieidanmark kan du således læse om Aalborgs 65 unikke grafittikunstværker og om en række helt særlige seværdighederne i Aarhus.

Du kan også finde natur- og kunstfotografen Janne Klerks anbefalinger af fem særligt bemærkelsesværdige kyststrækninger i Danmark. Og du kan finde en vejledning til, hvordan du finder frem til Danmarks største vindmøller. Og du kan finde en guide til en række danske mikrobryggerier, hvis du har lyst til at smage noget andet bryg end det, du kender. Og du kan finde alskens andre tip og råd, for antallet af artikler og forslag er stort.

På siden kan du også møde mennesker fortælle om danske steder, de holder af. F.eks. kan du møde tv-værten og kogebogsforfatteren Anne Hjernøe og høre om hendes glæde ved Gammel Skagen – og naturligvis finder du samme sted en af hendes opskrifter, knurhaner med smørsovs.


Der er meget mere i dit avisabonnement end nyhederne på helsingørdagblad.dk eller i den fysiske avis.


Hvis du ikke er til danske seværdigheder, men hellere vil bruge din sommer i vores eget område, kan du på hjemmesiden også finde de 117 oplevelser i Helsingør og omegn, som læsere og abonnenter på Helsingør Dagblad har været med til at samle til fælles glæde og gavn for os alle. Find kortet med #117oplevelser på vores hjemmeside og klik dig rundt mellem de mange snurrige, fornøjelige, interessante seværdigheder, som er blevet indstillet af vores læsere.

På vores hjemmeside finder du i det hele taget en lang række andre historier og services, som alt sammen er gratis for dig, der abonnerer på dagbladet. Alt, hvad du skal bruge, er din computer, din tablet eller din mobiltelefon – og dit password til vores hjemmeside.

Hvis du har brug for hjælp til at komme ind på vores hjemmeside, kan du kontakte vores kundeservice. Nummeret står her ved siden af.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce