Annonce
Helsingør

Kære Læser: Find perlerne i vores område

Chefredaktør Peter Hagmund-Hansen. Foto: TORBEN SORENSEN/KALABAS
Annonce

Man kan sagtens slå Kronborg op i en turistguide. Og Hornbæk Strand. Og Museet for Søfart. Men hvor finder man den bedste udsigt over Øresund? Hvilken skovsø er den smukkeste? Hvilken isbutik har sublim is? Hvilken løbesti er den mest udfordrende?

Alt det – og meget mere – vil jeg gerne bede dig om at hjælpe os med at finde. Vi har nemlig sat os et mål om, at vi i løbet af de kommende uger vil udpege 117 lækre oplevelser inden for Helsingør Kommunes grænser.

Kampagnen kalder vi #117oplevelseriHelsingør af den enkle grund, at vi vil finde mindst 117 oplevelser, der er værd at dele med andre. 117 oplevelser, uanset om det drejer sig om mad, kultur, natur, byliv, motion eller noget helt sjette.

Længere inde i avisen kan du læse om, hvordan du deltager i jagten på de 117 oplevelser.

Selvom det kan være nok så sjovt at finde frem til 117 seværdigheder eller oplevelser i vores kommune, er der alvor bag kampagnen.

For det er nu, i disse dage og uger, at det endegyldigt går op for danskerne, at de med stor sandsynlighed ikke kan komme på sommerferie til Spanien, Italien, Kroatien eller et af andre sydlige sommerferielande.

Derfor er det nu, i disse dage og uger, at det for alvor handler om at få tiltrukket de mange danskere, der kan være interesseret i at holde ferie hjemme i Danmark.

Disse mange mennesker skal – selvfølgelig! – holde ferie på Helsingør-kanten.

Man kan selvfølgelig mene, at det er turistvirksomhederne i vores område, der bør gøre en indsats for at tiltrække de mange danskere, der kan være interesseret i at holde indenlandsk ferie.

Det bør de selvfølgelig også. Men vi på Helsingør Dagblad vil gerne hjælpe.

Og derfor samler vi fra i dag tips og tricks fra vores læsere, så vi alle – også os, der bor her i forvejen – kan få idéer til, hvad man skal opleve, og hvor man kan gå hen, hvis man vil opleve vores smukke kommune – måske fra en ny og anderledes vinkel.

Vores område er et af de smukkeste i landet. Tænk på kysterne, strandene, skovene, de gamle gader i byerne. Og tænk på alt det andet, man kan opleve. Museerne. Restauranterne. Caféerne.

Vi skal have det hele med. Og meget mere end det.

Heldigvis kender ingen området heromkring bedre end læserne af Helsingør Dagblad. Derfor håber jeg, at du vil lege med.

Jeg glæder mig i hvert fald til jagten på de 117 oplevelser.

Peter Hagmund-Hansen

Chefredaktør

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Sport

Bagom Bolden: Formentlig ikke set bedre

Annonce