Annonce
Helsingør

Kampagnefilm om Espergærde på vej: "Et vidunderligt sted at bo"

Espergærde Byforening vil i samarbejde med Landsbyfilm.dk udvikle en image- og kampagnefilm, der skal sprede budskabet om Espergærdes mange kvaliteter. Foto: Lars Johannessen

Espergærde Byforening vil i samarbejde med Landsbyfilm.dk udvikle en image- og kampagnefilm, der skal sprede budskabet om Espergærdes mange kvaliteter.

Annonce

Espergærde: - Det er vigtigt at dele og styrke den selvforståelse, som vi har i Espergærde. Det skaber sammenhold, sammenhængskraft og en fælles glæde, siger Keld Olsen, der er formand for Espergærde Byforening.

Sammen med Landsbyfilm.dk vil Espergærde Byforening udvikle en image- og kampagnefilm om Espergærde.

- Vi ønsker at fortælle alle de positive historier om Espergærde, som jo er et vidunderligt sted at bo. Vi er omkranset af Øresund, skov, mose og åbent land. Vi har bymiljø, Espergærde Centret, havnen, Strandvejen og et levende foreningsliv, siger Keld Olsen til Helsingør Dagblad.

Videoen skal også være med til at tiltrække tilflyttere til Espergærde, forklarer Keld Olsen:

- Der planlægges 1000 nye boliger i Espergærde, og vi skal byde alle vores kommende medborgere velkomne på bedste vis, siger Keld Olsen.

Landsbyfilm.dk, som mediebureauet Ad Media står bag, har produceret en række city-branding-film for andre mindre byer i Danmark.

"Vi ved, hvor vigtigt det lokale sammenhold er, hvor meget erhvervslivet betyder, og vi ved hvordan det kan formidles i en flot og præsentabel film, hvor netop det vigtigste af jeres by er i centrum," oplyser Landsbyfilm.dk om sine videoer.

Annonce

Samarbejde med lokale virksomheder

Espergærde Byforening vil søge hjælp fra lokale virksomheder til finansieringen af videoen, forklarer Keld Olsen.

Ved at støtte med et mindre beløb, kan virksomhederne få en annonce med i videoen, tilføjer han.

Espergærde Byforening har derfor sendt et brev ud til en lang række virksomheder med information om projektet:

- Filmen skal beskrive områdets mange faciliteter og tilbud, kultur, skole, foreninger, klubber og børneinstitutioner m.v. Desuden skal filmen også bruges til at oplyse Helsingør Kommune om Byforeningens proaktivitet, tiltag og arbejde. Vi finder det derfor naturligt at invitere byens lokale erhvervsliv til at deltage i filmen, skriver Espergærde Byforening blandt andet til de lokale virksomheder.

- Områdets positive udvikling er nødvendig for, at vi fortsat kan tiltrække både nye beboere og nyt erhvervsliv. Af samme grund har vi valgt at invitere dig til at deltage i filmen med en annonce. Du har derfor mulighed for både at brande din virksomhed overfor målgruppen samt at støtte op omkring filmens produktion, lyder det i brevet fra Espergærde Byforening til virksomhederne.

Videoen vil blive professionelt produceret med drone-optagelser, grafik, speak og musik, oplyser byforeningen, der håber på at nå bredt ud - blandt andet på sociale medier og gennem turistorganisationer, kommune og andre samarbejdspartnere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Helsingør

Taktikken, der forhindrede katastrofe: - Vi skulle for alt i verden forhindre, at branden spredte sig til andre gamle huse

Annonce