Annonce
Nordsjælland

Karakterbogen:

Jeppe Kjær sprudlede mod Brabrand. Foto: Ole Nielsen.
Annonce

FC Helsingørs karakterbog fra kampen på Brabrand Stadion mod Brabrand.

4 Kevin Stuhr Ellegaard

Havde ikke meget at bestille i den massive FCH-dominans, men gjorde det han skulle, når bolden lejlighedsvis nærmede sig hans bur.

4 Jonas Henriksen

Meget fint spillende. deltog i rigtig meget og hans lange indkast førte til FCHs første scoring. Ingen problemer med at holde Brabrand-spillerne fra fadet

4 Andreas Holm

Havde en enkelt smutter i begyndelsen af kampen men spillede sig stærkt op igen, og havde godt styr på Helsingørforsvaret. Sikker og god i opspillet.

3 Nikolaj Steen Hansen

Gør ikke det store væsen af sig, men er en vigtig brik. Gør spillet let, og tager de skrald, der er nødvendige, når der skal ryddes op. 

4 Dalton Wilkins

Oplagt og inspireret indsats. Fine gennembrud og flere gode afslutninger, som kunne have fortjent bedre.

4 Lucas Haren

Gode løb og driblinger, men manglede hele tiden lige det sidste for at fuldende produktet. Konstant en trussel med sin speed til han blev afløst af Oliver Kjærgaard.

4 Daniel Norouzi

På en dag, hvor alt ikke fungerede, kan man mærke hans betydning. Et omdrejningspunkt og god som inspirator og som evig spoiler på midten.

4 Thomas Kristensen

Lidt tung indledning, men spillede sig op, og er i kraft af sin rutine altid en vigtig spiller for FCH. Fin kombination med Cortez ved 2-0-scoringen.

5 Elijah Just

Virkelig god, konstant udfordrende med skarpe driblinger et-to-spil. God afslutning på frispark tog desværre overliggeren i Brabrand-målet.

5 Chris Cortez

Stærk opspilsstation, suveræn i hovedspillet og en konstant og hårdt arbejdende angriber, som er virkelig svær at håndtere for et forsvar. God assist til TKs scoring og også selv tæt på flere gange.

5 Jeppe Kjær

Konstant trussel mod Brabrand-målet med sin speed og sin pågåenhed. Krydrede med fin scoring til 1-0.

3 Nicolas Mortensen

Kom ikke frem til det store i den afsluttende fase, hvor FC Helsingør kontrollerede kampen stille og roligt hjem.

3 Oliver Kjærgaard

Satte som Nicolas Mortensen ikke det store aftryk, efter han kom ind i de sidste 20 minutter. Men fin og godkendt indsats.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce