Annonce
Helsingør

Katrine trækker sig men giver ikke slip

- Da jeg overvejede at gå ind i byrådet, tjekkede jeg arbejdsmængden. Der stod, at man havde møder to gange om måneden. Men arbejdsbyrden er langt større, lyder det fra Katrine Vendelbo Dencker. Foto: FOTO LARS JOHANNESSEN 4526705353

HELSINGØR: Katrine Vendelbo Dencker fra Dansk Folkeparti har besluttet ikke at genopstille til kommunalvalget. Det sker efter, at hun har holdt orlov fra byrådet i tre måneder.

- Jeg har i perioden haft tid til at tænke over mit liv, min fremtid og min familie, fortæller hun.

Det har ikke været en nem beslutning, men en nødvendig, som lokalpolitikeren selv udtrykker det.

- Arbejdsbyrden er stor, og jeg vil gerne kunne se mine børn i øjnene om ti år og vide, at jeg har været der for dem. Men selvfølgelig er der tale om flere faktorer, der er årsag til, at jeg stopper.

Katrine Vendelbo Dencker har siddet i byrådet siden 2009.

- Det er jo hele min søns liv, og tiden er gået stærkt. Det har været spændende, men jeg skal ikke lægge skjul på, at det også har været hårdt.

- Vi har i perioden her været en gruppe på tre fra Dansk Folkeparti. Arbejdsbyrden for gruppen har været stor, og samarbejdet mellem os har ikke fungeret optimalt. Jeg er i flere sager blevet tvunget til at gå imod de to andre, så det er en lettelse at gå ud med min beslutning, så jeg i fremtiden heldigvis kun skal have min egen holdning, lyder det fra Dencker.

En anden af årsagerne er, at hun sidste år blev skilt fra sin psykisk syge mand.

- Det var ikke sjovt og krævede, at jeg tog en pause for at mærke mig selv. Jeg vil altid være lokalpolitiker.

 

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Klumme: Kendis kender…

Annonce