Annonce
Espergærde

Kendt advokat køber dyr strandvejsvilla i Espergærde

Det er her på Gammel Strandvej i Espergærde, at huset er solgt. Foto: Lars Johannessen.

SOLGT: Advokaten Hugo Steinmetz har købt huset på Gammel Strandvej 193B i Espergærde for 11.750.000 kroner. Huset er 170 kvm og har fem værelser og to toiletter, som han overtager 1. februar.

Hugo Steinmetz er blandt andet kendt fra den skandaleramte hashsag fra Pusher Street, som blev afgjort i januar 2020. Sagen var længe undervejs, fordi anklageren i sagen havde en stærkt kritisabel kontakt med tre politiagenter, inden de skulle afgive forklaring som vidner.


Steinmetz’ nye hus ligger på en af de dyreste adresser i kommunen, og det afspejler sig i prisen


Landsretten udsatte sagen i oktober 2016. Derefter blev der indledt en efterforskning mod anklageren. Hun blev siden idømt fængsel i fire måneder og mistede sit job. Byretten fandt hende skyldig i tjenestemisbrug og i forsøg på medvirken til falsk forklaring for retten.

Steinmetz’ nye hus ligger på en af de dyreste adresser i kommunen, og det afspejler sig i prisen. For kigger man i statistikken, koster en gennemsnitskvadratmeter for villaer og rækkehuse i Espergærde 26.777 kroner. Kvadratmeterprisen på Steinmetz’ bolig er 36.057 kroner højere, svarende til 135 procent.

Skat har vurderet boligen til at have en værdi svarende til 6,2 millioner kroner. Grundværdien udgør 2,9 millioner kroner af vurderingen.

Den vægtede kvadratmeterpris lader foruden det rene beboelsesareal også udnyttede kælder- og loftsarealer samt øvrige bygninger indgå i arealberegningen med en givet procentsats.

Du kan læse om salget af Noa Noa-stifteren Harald Holstein-Holsteinborgs villa på helsingørdagblad.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce