Annonce
Helsingør

Kendt konditor rykker ind midt i Helsingør

Her på hjørnet af Sct. Olai Gade og Bjergegade åbner en kendt konditor snart ny forretning. Foto: Lars Johannessen

Snart kan vi igen opleve duften af hjemmebag og konditorkager på hjørnet af Sct. Olai Gade og Bjerge­gade.

Annonce

Erhverv: Det bliver en kendt konditor, der flytter ind i de tomme lokaler på hjørnet af Sct. Olai Gade og Bjergegade i Helsingør, der er indrettet til formålet og som også tidligere har fungeret som konditori.

Hvem den kendte konditor er, kan sløret dog endnu ikke løftes for, da den nye virksomhed gerne vil have mulighed for at være lidt mere på plads med det nye projekt, før navnet bliver offentliggjort.

- Jeg er utrolig glad for, at det er lykkedes at få en kendt konditor til byen. Det har været en langsommelig proces at få lokalerne lejet ud, fordi vi har valgt at holde fast ved, at det skal være et konditori. Mange har gernet ville leje lokalerne til pizzeria og lignende. Men vi har stået fast på, at det skal være et konditori, siger udlejer og ejer af ejendommen Jan Flintrup.

Han mener, at netop et nyt konditori vil komme til at klæde Helsingør og regner med, at efterspørgslen på varerne vil blive stor.

- Vi har blandt andet hele det svenske opland lige uden for døren. Svenskere er meget glade for at gå på konditori, siger Jan Flintrup, der skrev under med lejerne i sidste uge.

Lokalerne lejes ud med inventar og eksisterende maskiner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

FC Helsingør tabte til Superligahold

Coronavirus

Live:  Første plejehjemsbeboere får andet skud coronavaccine søndag

Debat

Debat: DBU udviser ikke loyalitet

Annonce